DSR EMPRÈN ELS VOLUNTARIATS A SENEGAL

172

A principis d’octubre, Dentistes Sobre Ruedas (DSR) emprèn els voluntariats al poblat de Missirah de Senegal, tal i com fan cada any.

Aquest 2020, els voluntariats seran de dentista, de protèsic dental, d’auxiliar higienista, de metge i infermer, i d’educador.

Pel que fa a les dates, el primer voluntariat es farà entre el 3 i el 17 d’octubre; el segon, entre el 17 i el 31 d’octubre; el tercer, entre el 31 d’octubre i el 14 de novembre, i el darrer, entre el 14 i el 28 de novembre.

L’objectiu és continuar amb la feina iniciada des de l’any 2007 a diferents poblats de Mauritània i SEnegal, i que s’ha anat concretant a Missirah des del 2012.

PUBLICITAT

A la web de DSR, expliquen que l’any 2016, les autoritats locals de Missirah els donaren uns terrenys on construïren l’Acadèmia Dental DSR – Casa de Salut, un centre odontològic i sanitari que va més enllà, perquè “l’ajuda al proïsme” és la seva màxima.

El repte actual per a la Fundació Dentistes Sobre Rodes és mantenir aquest centre obart el màxim de temps possible durant l’any mitjançant l’enviament continuat de voluntaris que donin vida i puguin així matenir el Servei que han creat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT