DRAGUTFEST, REVETLA POLLENCINA I SWING

65

Dilluns. Cinquè dia de festa amb activitats per a gustos ben diversos, però amb entitat pròpia: Dragutfest, Revetla pollencina i Swing.

Dragutfest

A les 18’30 hores, a la plaça de ca les Monnares, l’associació Cap de Fibló organitza el Dragutfest, un horabaixa i vespre d’activitats adreçades a infants i joves. Allà hi haurà animació, música, tallers i jocs. Entre les activitats programades, cal destacar uns Moros i Cristians per a nins i nines que reproduiran algun escenari del Simulacre amb capses de cartró. També hi haurà live painting en directe realitzat per artistes del Club Pollença.

Pel que fa al concert amb què s’allargarà el Dragutfest fins a la matinada, actuaran els grups Vao com tudo & Julia Mestre, Manteca Latin Project, Monster of Palma i Sond System Island Roots.

PUBLICITAT

Per suposat, no hi faltarà el menjar per gaudir del Festival amb companyia i bons aliments.

Revetla Pollencina

A les 21.30 hores, al Claustre de Sant Domingo, organitzada per Antoni Bisanyes, Felip Munar i Martí Sàez organitzen la Revetla Pollencina. Presentats per Antònia Plomer i Felip Munar, hi intervindran els grups: Ballugall, la Coral Arrels Pollencines i Xeremiers Orats, així com també els Pere Llobera “Morou”, Pere Guiem, Martí Saez i Elisa Sayrol, Esteve Perich i Martí de la Punta, Toni Cabanelles, Toni Cerdà, Gabi Cifre i Rafel Moll, Maria Cerdà, Antoni Bisanyes, Jaume Mas…

Durant aquesta vetlada, es presentarà el número 5 de la col·lecció “Glosadors de Pollença” dedicat als Glosadors Ochogavia/Trias. Totes les famílies podran recollir un exemplar.

Nit de Swing

A les 22 hores, a la plaça Major, Gran nit de swing amb Stranger Swings (Mallorca) i Bluesmàfia i Es Saligardos (Eivissa).

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT