DOTZÈ DIA: LA SITUACIÓ EMPITJORA A L’ESPERA DE RESULTATS

1336

Durant el dotzè dia de confinament, la situació al municipi de Pollença, com a la resta del conjunt de les illes Balears, la situació també va empitjorar. Diversos pacients, majoritàriament majors, però també alguns joves, hagueren de ser traslladats a l’Hospital d’Inca, on els varen fer les proves del nou coronavirus, així ho ha declarat la coordinadora de Centre de Salut de Pollença, la Doctora Alejandra Valero, en un mitjà local.

Tres d’aquests pacients quedaren ingressats a l’Hospital, tot i que encara no tenen el resultat de les proves. I la resta tornaren a casa a l’espera de saber els resultats de les proves, però seguint els protocols d’aïllament. 

Pel que fa als sanitaris del Centre de Salut de Pollença, no hi ha cap cas de possible afectació pel nou coronavirus. I als Hospitals de les Illes, de moment, estan preparats per atendre els pacients, però s’arribarà a la saturació. 

I és que, dotze dies després del confinament, es manifesten els símptomes entre aquelles persones que s’infectaren abans del confinament. Per tant, cal esperar que aquests dies la situació empitjorarà.

PUBLICITAT

En el conjunt de les illes Balears, hi ha 660 casos de persones malaltes de coronavirus, de les quals 22 han mort i 39 han estat donades d’alta. 

Un dia sense sancions

Pel que fa als carrers de Pollença, la Policia Local ha destacat que ahir no varen haver de posar cap multa per saltar-se el confinament.

Tot i amb això continuen la tasca de vigilància per al bon compliment de l’estat d’alarma.

Nova tongada de neteja

El batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, ha apuntat que avui faran una nova tongada de neteja als carrers del municipi. Començaran a les 18’30 hores i, a més de pagesos, jardiners i vinaters, també hi haurà el servei de neteja municipals.

Respecte els mercats, tant el de diumenge a Pollença com el de dimecres al Port, continuaran fent-se com fins ara: productes alimentaris de primera necessitat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT