DOS NOUS POSITIUS PER CORONAVIRUS

1262

La coordinadora del Centre de Salut de Pollença, la Doctora Alejandra Valero, informa que ahir es detectaren dos nous positius per coronavirus i que es va donar una alta. Per tant, ara mateix, el nombre de casos actius és de 25 persones infectades per SARS-CoV-2 al municipi de Pollença.

Segons la conselleria de Salut del Govern de les illes Balears, a Pollença, hi ha 33 casos actius. Des que es va declarar la pandèmia, 90 persones han estat infectades per SARS-CoV-2 de les quals 88 han superat la malaltia i dues han mort.

No al confinament domiciliari

La presidenta del Govern de les illes Balears, Francina Armengol, no demanà al Consell Interterritorial de Salut el confinament domiciliari. De fet, va argumentar que les Illes “estan en una situació molt millor que la resta de l’Estat”.

Armengol no creu que a les Illes, amb una incidència acumulada en 14 dies de 253,51 casos, “sigui justificable restringir tants de drets a la ciutadania en aquest moment”. Per contra, va assegurar que l’Arxipèlag continuarà apostant per “aprendre a conviure amb aquesta malaltia” protegint-se’n “al màxim” mitjançant l’ús de la màscara, la distància social, la higiene de mans i la ventilació dels espais tancats, que “és fonamental a l’hora de prevenir el virus”.

PUBLICITAT

La presidenta de l’Executiu va afegir que mentre es pugui “compatibilitzar la situació sanitària amb garanties i drets de la ciutadania” el Govern continuarà treballant en aquesta línia, encara que ha matisat que s’adoptaran mesures “més restrictives en un altre moment” si la situació empitjora.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT