DOS NOUS CONTAGIS PER SARS-COV2 I CAP ALTA

705

Segons informen del PAC de Pollença de les proves fetes el divendres s’han diagnosticat dos nous casos de contagis pel nou coronavirus i no s’ha donat cap alta, el que deixa un balanç de 33 positius actius al municipi.

El Govern de les Illes Balears desmenteix els principals arguments falsos sobre la Covid-19 a les xarxes amb una sèrie de vídeos protagonitzats per científics i professionals de la Sanitat.

L’acció pretén evitar la desinformació que generen alguns continguts i frenar la divulgació de notícies falses de grups ‘negacionistes’ que posen en perill la salut de la població.

El primer d’aquests vídeos elaborats per la direcció general de Comunicació tracta sobre el moviment negacionista, o sigui aquells que asseguren que “El coronavirus no existeix’ . En aquest cas, els protagonites del vídeo són professionals sanitaris que fan feina a la UCI de l’Hospital de Son Espases i expliquen la situació que es viu a la Unitat de Cures Intensives.

PUBLICITAT

“La grip mata més que la Covid-19”, “Les mascaretes causen intoxicació per Co2” o  “La Covid-19 només afecta a gent major o amb malalties prèvies” són algunes de les altres afirmacions que les autoritats sanitàries de les Illes desmenteixen en aquests vídeos que el Govern de les Illes Balears difon a través de les seves xarxes socials.

Fins que no hi hagi un tractament per a la covid-19, és essencial continuar prenent mesures de seguretat per aturar la propagació del virus. Les principals recomanacions de les autoritats mèdiques són reduir les reunions familiars i socials, optar per espais ventilats i seguir la regla de les tres emes: metres de distància, mans netes i mascareta.

Si voleu veure els vídeos, aqueí teniu els enllaços:

MENTIDA 1. El coronavirus no existeix

MENTIDA 2. Hi ha més casos, perquè es fan més PCR, però no hi ha perill

MENTIDA 3. El grip mata més que la Covid-19

MENTIDA 4. Les mascaretes causen intoxicació per Co2

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT