DOS NOUS CASOS DE CORONAVIRUS

903

Des del Centre de Salut de Pollença, la Doctora Alejandra Valero informa que ahir es varen detectar dos nous casos de coronavirus amb la qual cosa el nombre de casos actius al municipi és de vuit persones infectades per SARS-CoV-2.

Aprovada la pròrroga de l’estat d’alarma

El Congrés dels Diputats va aprovar ahir dijous 29 d’octubre per 194 vots a favor, 53 en contra i 99 abstencions la pròrroga de l’estat d’alarma fins el 9 de maig, amb el compromís de revisar-lo dos mesos abans que expiri, el 9 de març, i compareixences del president espanyol cada dos mesos.

Les dues forces de l’executiu espanyol, PSOE i Podem, comptaren amb el ‘sí’ d’ERC i PNB, que introduïren les seves propostes de resolució, així com dels quatre diputats del PDeCat, Cs, Compromís i Mes País. Malgrat el discurs crític de Pablo Casado, el PP es va abstendre a la votació, igual que JxCat, Bildu i la CUP. Vox va votar en contra i anuncià ja un recurs al Tribunal Constitucional.

Amb aquest debat, l’executiu espanyol va aconseguir aprovar l’aplicació de l’estat d’excepció durant un termini llarg que segons va afirmar el ministre de Sanitat, Salvador Illa, és imprescindible per abordar les mesures amb l’estabilitat que requereixen els ciutadans i les empreses.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital