DOS MESOS DESPRÉS I CONTINUA EL FORAT

513

Els veïnats de Cala Molins estan queixosos de que l’Ajuntament de Pollença, dos mesos després, de que anunciàs la retirada dels contenidors enterrats a Cala Sant Vicenç iniciàs l’obra encara no hagi tengut temps d’acabar-la.

Resulta que al carrer Torrent de can Botana, just devora la zona de la platja hi havia un punt de recollida d’elements de reciclatge (plàstics, vidre i paper) enterrats per evitar la mala vista d’aquest punt habitualment brut i amb males olors. El motiu principal de la seva retirada, com argumentà l’Ajuntament, fou la falta de maquinària adequada per poder buidar-los en rapidesa i el seu estat d’abandonament.

Els veïnats es queixen que l’únic que va fer el consistori, a part de la retirada dels contenidors, fou omplir el forat de pedres i vallar la zona. Així està des de fa mesos a un dels indrets més transistats de Cala Sant Vicenç i restant places d’aparcament que bona falta fan.

L’estat de deixadesa i falta d’actuació municipal en aquest indret costaner contrasta amb la imatge que volen donar sortint a múltiples campanyes turístiques de promoció de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT