DOS GRUPS DE VOLUNTARIS RETIREN 15 SAQUES DE PLÀSTICS DE LA PLATJA DE CAN CAP DE BOU

387
Grup de joves que han fet una segona jornada de neteja a la platja del Port de Pollença. Foto: Cati Mari Serra.

Dos grups de voluntaris per complir amb la normativa sanitària per fer front a la covid-19 han retirat més de 15 saques de plàstics de la platja de Can Cap de Bou, concretament des de l’Albufereta cap a ca na Volentina.

Aquesta és una iniciativa particular empresa davant “la necessitat de protegir i mantenir netes les nostres platges. I, per tant, demanam que les institucions contractin personal per poder fet aquestes tasques de neteja, ja que també és la seva responsabilitat”, senyala Cati Mari Serra Castell, una de les organitzadores d’aquesta neteja.

Aquesta és la segona vegada que un grup de voluntaris a títol particular organitzen una recollida de plàstics a la platja del Port de Pollença. En una primera tongada, es centraren a la part que va des de Llenaira fins a ca na Volentina i avui, 3 d’octubre, han fet des de la part d’Alcúdia cap al Moll.

Foto: Cati Mari Serra.
Foto: Cati Mari Serra.

Com l’altra vegada, la majoria dels voluntaris eren de la Pobla, si bé aquesta vegada s’hi han afegit també voluntaris de Moll i de Pollença, així com també algun vengut des de Santa Ponça.
En total, s’han recollit més de 15 bosses de fems, la majoria plàstics, llaunes, fil de pescar, mascaretes i altres objectes com cordes,…
L’ajuntament de Pollença, altra vegada, ha co·.laborat amb la iniciativa aportant de bosses de fems i guants per els voluntaris.

PUBLICITAT
Foto: Cati Mari Serra.
Foto: Cati Mari Serra.
Foto: Cati Mari Serra.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT