DOS DIES D’HIVERN A LES PORTES DE LA PRIMAVERA

177
Foto: Norma Mario.

L’onzena setmana de 2021 ha començat amb fred i pluja. Seran dos dies d’hivern a les portes de la primavera, ja que a mitjan setmana la situació revertirà.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), avui dilluns 8 de març, serà un dia plujós. De fet, a Pollença, la previsió és que plogui durant tot el capvespre com ho fa avui matí. El vespre és possible que s’aturi de ploure, tot i que demà dimarts la jornada començarà novament amb precipitacions que, a partir del capvespre, escamparan.

Pluges

Les primeres precipitacions al municipi de Pollença varen començar a caure ahir horabaixa. Així, segons l’estació meteorològica del carrer Creus de Pollença, ahir varen caure 7’4 litres per metre quadrat i, avui, ja n’han caigut 12’8 litres per metre quadrat. Aquests han estat els dos únics dies de pluja del mes de març, un mes en què s’han registrat 20’2 litres per metre quadrat. Des que es va començar l’any 2021, en aquesta estació, s’han recollit 140’8 litres per metre quadrat.

Segons l’estació meteorològica de can Pontico, a Pollença, ahir varen caure 7’6 litres per metre quadrat i, avui, n’han caigut 9’4 litres per metre quadrat. Aquests han estat els dos únics dies de pluja del mes de març, un mes en què s’han registrat 17 litres per metre quadrat. Des que es va començar l’any 2021, en aquesta estació, s’han recollit 169 litres per metre quadrat.

PUBLICITAT

Finalment, no havent pogut esbrinar quants litres ha plogut al Port de Pollença, aportam la informació de l’estació meteorològica dels Cap de Formentor, on ahir varen caure 4’8 litres per metre quadrat i, avui, n’han caigut 1’4 litres per metre quadrat. Amb el que va de mes de març, en aquella estació, s’han registrat 6’4 litres per metre quadrat. Des que es va començar l’any 2021, en aquesta estació, s’han recollit 67’6 litres per metre quadrat.

Més fred

Avui, les temperatures oscil·laran entre els 7 graus de mínima i els 16 de màxima, mentre que demà la temperatura mínima serà de 8 graus i la màxima de 16 graus.

El vent serà més intens demà que avui, bufarà de nord i de nordest, amb una intensitat que es mourà entre els 15 i els 25 quilòmetres per hora.

Dimecres serà un dia de sol i núvols, mentre que, a partir de dijous, el sol s’imposarà. Així i tot les temperatures es mantindran entre els 6 i 9 graus de mínima, i els 17 i 21 graus de màxima.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT