DONEN UNA AQÜARELA DE GUILLEM BESTARD AL MUSEU

319
Autor: Guillem Bestard / Tècnica: Aquarel·la sobre paper / Títol: Caseta al peu del Puig de Maria / Mides: 22 x 29,5 cm / Any: Sense data / Signat: Inferior esquerra

El pollencí Bernat Seguí Estades ha donat una aquarel·la de Guillem Bestard al Museu de Pollença. Concretament, es tracta d’una de les notes exposades a l’exposició “Guillem Bestard, pintor desconegut” que es va poder visitar des de novembre de 2019 fins a gener de 2020, al Museu.

Des del Museu, informen que es tracta d’una aquarel·la damunt paper que representa una caseta als peus de Puig. Té una mida de 22 centímetres per 29’5 centímetres i duu per títol “Caseta al peu del Puig de Maria”. Està signada, però, com moltes altres obres de Bestard, no està datada.

Bernat Seguí, al centre, i els directors del Museu de Pollença, Andreu Aguiló i Aina Aguiló

Com s’ha dit, la nota fou exposada a l’exposició “Guillem Bestard, pintor desconegut”, organitzada pel Museu de Pollença, i forma part del catàleg que es va editar amb motiu d’aquesta mostra que va tenir un notable èxit de visites.

En una nota de premsa enviada des del Museu de Pollença, posen de manifest que “l’ajuntament de Pollença i el seu Museu volen expressar el més sincer agraïment al Senyor Bernat Seguí per la seva confiança i donació d’aquesta peça que ampliarà el nostre patrimoni artísti en general i el conjunt d’obres de Guillem Bestard en particular”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT