DONALLOP PRESENTA CARA A CARA AL CLAUSTRE

105
Donallop. Foto: Biel Modino.

Demà dijous 19 d’agost, a les 21’30 hores, al Claustre de Sant Domingo, el duet Donallop, format per Joana Pol i Pere Bestard, presetentaran el seu darrer EP, Cara a Cara. Les entrades estan a la venda a través de ticket.ib per 5 euros.

Enregistrat als estudis del seu productor Paco Loco, a El Puerto de Santa Maria (Cadis), Cara a Cara aplega quatre cançons al pur estil Donallop, minimalistes, sensuals, profundes i poètiques.

Dins la línia de Crisàlide, el projecte que giraven quan es va declarar la pandèmia del coronavirus, Cara a Cara presenta quatre cançons que “són una continuació del camí que van emprendre en el seu darrer i premonitori treball físic, i a la vista està que la lírica d’aquest nou disc també s’avançava a una història que ens ha posat a tots en el context d’una pandèmia”, expliquen a la web de Donallop.

“El minimalisme pop, la sensualitat, la profunditat i l’atmosfera es fan acompanyar de textos carregats de prosa poètica. Enregistrat en format de power trio s’endinsen una mica més en el terreny dels sintetitzadors, els ritmes de l’slowcore i el dreampop més primigeni. El groove de la banda és lent però avança de manera inexorable, amb passes fermes i segures carregades de bellesa”.

PUBLICITAT

“Un riu que travessa diferents paisatges de solitud i desconnexió del món i d’un mateix per acabar a un mar de temàtiques atrevides com són la idea del suïcidi (“Una llum”), la transsexualitat o l’emergència climàtica (“Paris to Helena”), fet amb la delicadesa i l’elegància que caracteritza la seva obra. Un treball curt que els permet mostrar-se novament sense perdre de vista un futur carregat de cançons i quilòmetres per fer”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT