LA DONA, PROTAGONISTA DE BONA PART DELS ACTES CULTURALS DEL CAP DE SETMANA

64

vui és el dia de la dona i a Pollença ho celebram de moltes i diverses maneres. Els alumnes del CEIP Costa i Llobera han presentat una interessant exposició titulada “Dones Silenciades”, on expliquen mitjançant murals, instal·lacions i fotografies les nombroses desigualtat que encara succeeixen a la nostra societat. L’exposició es a l’entrada de l’escola i es pot visitar durant tot el matí.

Activitats feministes a la plaça Major

Aquest matí el col·lectiu feminista La Mala Pècora ha omplert la plaça Major d’activitat amb tallers de pancartes, música directe, lectures poètiques… fins a les 13 hores. A més han llogat un bus per anar a la manifestació d’avui horabaixa a ciutat. El bus surt a les 17,45 del monument i torna a les 22 hores. Es poden comprar els tiquets a la Birreria per 8 euros.

PUBLICITAT

Exposició “Fil a fil per la vida”

Pels que no vagin a Palma, avui horabaixa hi més activitats relacionades amb les reivindicacions feministes. A les 19 hores, a la Sala de Plens, s’inaugurarà l’exposició “Fil a fil per la vida”, una exposició que, de la mà de Las Tejeydesteje, s’ha anat conformant amb diferents jornades públiques de ganxetaires. El resultat d’aquestes diades de ganxet i llana, s’ha materialitzat una grandíssima manta amb 1.178 hexàgons, i 4,5 per 6,3 metres de solidaritat amb les dones maltractades.

Taula rodona: Dona i esport

Una hora després, a les 20 hores, també a la sala de plens de l’Ajuntament de Pollença, tindrà lloc una taula rodona titulada Dona i Esport. La taula, moderada per Lídia Carpio, comptarà amb la presència de les esportistes pollencines Àngels Llobera i Helena Bellini, la presidenta del consell territorial de l’ONCE M. Carmen Soler, les atletes M. del Carmen Trillo i M. Paz Cerdà i la fotògrafa esportiva Caty Pons. A la taula, aquestes esportistes, ens explicaran què significa l’esport en les seves vides i les dificultats i/o facilitats que, com a dones, han tingut durant tota la seva trajectòria esportiva. L’esdeveniment l’organitza el Club Esportiu +Qtrail amb la col·laboració de l’Àrea de Benestar Social i l’Ajuntament de Pollença.

Contacontes: La ventafocs que no volia dur sabates de tacó

Demà, dissabte 9 de març, a les 11’30 hores, a la biblioteca municipal de can Llobera, coma a part dels actes dia de la dóna Àngeles Casella contarà el conte de “La ventafocs que no volia dur sabates de tacó”.

Salut mental

Associació de joves Onit ha organitzat dues conferencies relacionades amb la salut mental. La primera d’elles tindrà lloc dissabte 9 de març a les 11 hores al local de Serveis Socials de l’Ajuntament situat al carrer Cecili Mettel 2. La conferència es titula “L’Estrès. Com el podem gestionar?” i l’impartirà la psicòloga Estefania González. Les places són limitades. La inscripció es pot fer al 606 047 877.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT