DOBLE COMPETICIÓ DE BÀDMINTON

122

Aquest dissabte dia 22 de maig es va celebrar a Pollença una doble competició de badminton. Per una banda, els més petits tenien una cita amb la VIII jornada dels Jocs Esportius Escolars de Mallorca en la qual els nostres van fer un grandíssim paper. I, per l’altra, els més grans varen disputar el Campionat de l’Associacio 31 de Maig.

Jocs Esportius Escolars

Per part dels més petits, de la categoria sub 11, David va perdre la final contra Carles i es va dur la medalla de plata. A les semifinals, va ser Esteve qui,finalment, va guanyar a Màxim i se’n va dur la medalla de bronze. 

Pel que fa a les nines, desafortunadament, no hi ha categoria sub 13 per falta de jugadores. Per això, les jugadores pollencines se varen haver d’enfrontar a rivals molt més majors que elles, però ho varen fer amb gran valor. Zinab arribà a les semifinals i es va enfrontar a la seva amiga i companya Noelia a qui va derrotar per endur-se’n la medalla de bronze. 

Des del Club de Bàdminton Pollença, destaquen la primera participació de Maya en el seu primer campionat. A més a més, juntament amb Adam, Caterina i Pau varen conformar l’equip del Badminton Pollença que “ens va fer disfrutar moltissim”. 

PUBLICITAT

Campionat de l’Associació 31 de Maig

Seguidament, els majors varen disputar el Campionat de l’Associació 31 de Maig en el qual se varen veure partits molt intensos i espectaculars. La victoria final va ser per al tàndem format per Tomeu i Josep, que no varen perdre cap punt. 

Des del Club Bàdminton Pollença “volem donar les gràcies a l’Associació 31 de Maig per donar-nos un any més la posibilidad de participar en la conmemoració d’aquestes dates tan senyalades”.

A més a més, “el Club Bàdminton Pollença també vol agrair a Caixa Colonya la seva colaboració amb les equipacions per als més petits, que han estat molt contents i que les duran amb molt d’orgull per totes les Illes”. 

Finalment, el Club Bàdminton Pollença avança que “la setmana que ve ens toca un dels tornejos més importants de l’any per al nostre club: ens desplaçarem a Palma per disputar el TTR CIDE amb gent de totes les Illes participant”.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT