DIUMENGE TEATRAL

78

Avui, diumenge 17 de febrer, Pollença ofereix dos espectacles teatrals, un de circ i l’altre, una obra més o menys dramàtica.

D’entrada, aquest prolífic diumenge teatral, a les 17 hores, a la Sala d’Actes del Port de Pollença, la companyia La Mano Jueves oferirà un espectacle de circ, Ricky, el profesor de tenis. Creat i dirigit per Walter Velázquez, i interpretat per José Luis Redondo Martínez, aquest és un espectacle que barreja el clown amb el teatre de l’humor i del circ.

Hores més tard, a les 19’30 hores, al Club Pollença, la companyia Estudi Zero posarà en escena Sense paga, ningú paga!; una versió actualitzada i dinàmica del clàssic de Dario Fo.

PUBLICITAT

Set actors donen vida als diferents personatges amb jocs d’equívocs que recorden un vodevil contemporani amb moments de participació i proximitat, i jocs inspirats en el clown o la farsa.

Davant uns esdeveniments dramàtics tractats en clau grotesca i a través del mecanisme de la diversió cerca crear la indignació civil i política usant la rialla com a alliberament de la repressió.

Dario Fo era un visionari i un gran generador de situacions còmiques a partir d’una realitat incòmoda i amb una crítica mordaç de les desigualtats i dels comportaments autoritaris.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT