DIUMENGE INTENS

252

El segon cap de setmana de febrer ha estat magret pel que fa a activitats socioculturals. Ara bé, aquest diumenge 9 de febrer serà intens amb moltes coses per fer.

Jornada de Portes Obertes al Pastoreig

Aquest diumenge 9 de febrer, entre les 9 i les 13 hores, ca n’Escarrinxo serà escenari d’una Jornada de Portes Obertes al Pastoreig organitzada per l’Associació Balear de Border Collie de Pastoreig.

L’objectiu és apropar aquesta activitat a totes les persones que estiguin interessades a l’hora que també volen despertar l’interès per aquests cans pastors. A més a més, també pretenen establir contacte entre interessats i seguidors per així poder apropar aquesta pràctica a tot tipus de persones, estiguin o no dedicats al sector.

Aquest serà el primer esdeveniment de portes obertes que s’organitza a Mallorca relacionat amb cans i pastoreig. Qui vulgui participra-hi, es poden inscriure on-line a través de la web jornada.abbcp.org o a través del telèfons i WhatsApp 628 209 810 o 607 552 043

PUBLICITAT

Circ al Port: Eufònics

També aquest diumenge 9 de febrer, a les 11’30 hores, a la plaça Miquel Capllonch del Port de Pollença, hi haurà circ a càrrec de la companyia Boverins que apropa l’espectacle Eufònics al públic.

Eufònics recrea l’encontre de dos artistes de circ i vells amics que es conten les increïbles anècdotes viscudes durant els seus viatges amb els circs en què han treballat. Un espectacle còmic que ho té tot: teatre còmic, música en directe i, per suposat, el millor circ.

Teatre: Mallorca màgica

I també diumenge 9 de febrer, a les 19 hores, al Club Pollença, arribarà l’obra de teatre Mallorca màgica de Carlos Garrido.

L’actor Joan Bibiloni i la guitarrista Mariona Forteza conduiran el públic per una visió actual dels misteris i les tradicions de l’ànima mallorquina.

L’entrada és gratuïta.

Judo i badminton

Aquest cap de setmana també hi ha dos esdeveniments esportius que tindran lloc al pavelló del poliesportiu de Pollença. Un d’ells és el segon Memorial Feliu Portella que durà a Pollença els millors judokes cadets i junior de l’illa. Serà el diumenge a partir de les les 10,30

D’altre banda el dissabte, també al pavelló, entre les 10 i les 12 hi haurà diada de badminton per a nins i nines fins a 14 anys.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT