PER DIUMENGE DINAR DE MATANCES, CIRC, CONCERT I TEATRE

74

Per acabar amb aquest intens cap de setmana, demà, diumenge 16 de desembre, l’activitat no minva amb un dinaret de matances a l’AVPP, un espectacle de circ al Port, un concert organitzat per la Fundació Rotger Villalonga i teatre al Club.

Aquí teniu les activitats d’avui dissabte.

Mercat de juguetes

Diumenge 16 de desembre entre les 10,30 i les 13 hores al Claustre de sant Domingo, mercadet de joguines, per donar una segona vida a jocs i juguetes noves que tothom acumula a casa i que alguna altra persona en pot treure profit. Al mercadet es podran intercanviar i/o comprar juguetes. A més a més hi haurà menjar, música i bon ambient

PUBLICITAT

Inauguració del bust de Dionís Bennàssar i tast de vins

El diumenge a 12 hores a davant el Claustre de Sant Domingo tindrà lloc la inauguració del bust que tant l’Ajuntament de Pollença com la Fundació la Caixa han dedicat a l’il·lustre pintor Dionís Bennàssar en el marc dels actes del 50 aniversari de la seva mort.
Just després de la inauguració hi haurà un tast del nou vi que han creat els cellers de Can Aixartell del que serà la segona edició de l’ampolla commemorativa de l’artista pollencí,anomenada The Artist.

Dinar de matances per a socis de l’AVPP

Demà, diumenge 16 de desembre, a les 14’30 hores, al Local Social de l’Associació de Veïns del Port de Pollença hi haurà un Dinar de matances exclusiu per a socis. La retirada dels tiquets va acabar el 12 de desembre.

Els comensals han de pensar a dur el tiquet per accedir al Local Social, però també plat i cullera per dinar.

Circ: The Troupers

Demà, diumenge 16 de desembre, a les 12 hores, a la plaça Miquel Capllonch, hi haurà circ amb la companyia La Finestra Nou Circ i l’espectacle The Troupers.
The Troupers és un espectacle de circ clàssic actual “amb malabaristes sense por a l’error, acròbates intrèpits, trapezistes amb por a les altures, mags sense truc, pallassos sense maquillar, domadors sense animals, artistes sense complexos…”

Acte homenatge a les víctimes de franquisme

També el diumenge 16 a les 17 hores a l’entrada de l’Ajuntament tindrà lloc un acte homenatge a les víctimes del franquisme amb la instal·lació d’una pedra Stolpersteine. Els Stopersteine són petites lloses de 10 x 10 cm que és varen començar a posar a Alemanya en memòria de les víctimes del Nazisme. Fa pocs anys també es començaren a instal·lar a Espanya en memòria de les víctimes de la guerra civil. Actualment n’hi ha més de 60.000 distribuïdes a més 1.800 ciutats d’una vintena de països. La que s’instal·larà a Pollença recordarà al darrer batle republicà, Pere Josep Cànaves, i a totes aquelles persones que defensaren Pollença del cop d’estat. La col·locació d’aquesta pedra forma part d’una iniciativa impulsada pel Consell de Mallorca en la que hi participen 18 ajuntaments més.

Concert i homenatge a Costa i Llobera

Demà, diumenge, 16 de desembre, a les 19 hores, a l’església i claustre del Convent, la Fundació Rotger-Villalonga organitza un concert i homenatge a Costa i Llobera. La primera part de l’acte començarà amb la presentació de la revista Cala Murta, 39 i l’actuació de 6 rapsodes acompanyats per la Coral de la Tercera Edat de Colonya. La segona part anirà a càrrec del Cor de Pollença, dirigit per Joan Rosselló.

Acabat l’acte, al Claustre del Convent, hi haurà bunyolada.

Teatre: Un tramvia anomenat desig

Demà, diumenge 16 de desembre, a les 19 hores, al Club Pollença, la companyia El Somni Produccions presentarà Un tramvia anomenat desig de Tennesse Williams. Interpretat per Alexandra Palomo com a Blanche, Marga López com a Stella, Rodo Gener com a Stanley i Joan Manel Vadell com a Mitch, aquesta versió d’un dels clàssics del teatre contemporani arriba a través de la traducció de Joan Sallent i l’adaptació i direcció de Sergio Baos. En aquest sentit, a la sinopsi, el mateix Sergio Baos explica que Un tramvia anomenat desig li interessa “sobretot perquè parla del fràgil equilibri en el que estam tots. Qualsevol fet, per petit que sigui, pot fer esclatar la bomba, pot fer brollar la violència que viu dins nosaltres. Lorca, Büchner, Koltès, Mouawad, Cela també ho sabien. Per això, també formen part d’aquest tramvia perquè qualsevol història humana és una història de violència.”

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT