DISSABTE DE LA PATRONA AMB RESSACA DE MARXA FRESCA

529

Avui, dissabte de la Patrona, la jornada comença amb ressaca de Marxa Fresca que, un any més i amb algunes sorpreses, omplí de gom en gom una mica més enllà que la plaça Major de Pollença.

Durant l’horabaixa d’ahir, diumenge 31 de juliol, també hi va haver gegants per als pollencinets i cuina tradicional i soparet de trempó per als al·lots.Marxa fresca

I avui, 1 d’agost, dissabte de la Patrona, les hores s’acceleren amb un espectacle de teresetes a càrrec de Teresetes Paradís que preentarà l’obra El castell encantat, a les 19 hores, a la plaça Vella, i la cercavila amb la Banda de Música, d’una banda, i la Banda de Cornetes i Tambors, per l’altra, que, a partir de les 20 hores, recorrerà els carrers de Pollença.

A partir de les 22’30 hores, a la plaça Major, començarà la revetla amb La Loca Motora, Esquit Arreu, Ses Bubotes que culminarà a trenc d’alba, moment en què la Banda de Música de Pollença interpretarà “L’Alborada” i així començarà el dia de la Patrona, el 2 d’agost, dia de la Mare de Déu dels Àngels.

PUBLICITAT

Des de puntinformatiu.cat, volem informar als nostres seguidors que, durant el dia de la Patrona, farem un seguiment dels principals actes de la jornada. I avançam que el dimecres 3 d’agost, oferirem un resum audiovisual de la Patrona de 2016. Esperam que ens visiteu i us desitjam molts anys i bones festes de la Patrona!

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT