DISSABTE DE CIRC AL CLAUSTRE

159

Aquest dissabte 14 de novembre, a les 12 hores, al Claustre de Sant Domingo, la companyia Hotel Iocandi posarà en escena l’espectacle de circ Peix. Aquest és un muntatge adequat per a tota la família, sense text i amb una durada de 45 minuts.

L’entrada és gratuïta. Per garantir les mesures de seguretat sanitària derivades de la pandèmia de coronavirus, però, cal fer una reserva. Per això, podeu seguir aquest enllaç.

Peix

Peix és la sgona producció de la companyia Hotel Iocandi. Es tracta d’un espectacle de petit format, basat en el circ i el pallasso.

Amb aquest espectacle, Hotel Iocandi convida a fer una reflexió, des de la poètica de l’absurd, sobre la mallorquinitat, sobre l’impacte del turisme, sobre la lluita de poders, la buidor, el silenci i la solitud davant la immensitat, sobre la ridiculesa de ser grans i l’enyorança de ser petits.

PUBLICITAT

Peix és un viatge metafòric cap a les profunditats humanes per cercar allò que ens fa continuar nedant, remant tot i la magnitud i la força imprevisible i sempre sorprenent de les onades.

Oriol Puig-Taulé a la revista Núvol va dir que Peix és un espectacle rodó. Aconsegueix fer-nos reflexionar sobre un turisme que arrasa la terra per on passa (“Fiesta! Mediterráneo!”) i d’un mar que està al límit de les seves possibilitats. Sense sermonejar, sense trampes i, el més important de tot, sense paraules”

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT