DISSABTE AMB MOLT D’ART I MOLTA MÚSICA

19

Avui, 23 de desembre, serà un dissabte amb molt d’art i molta música, ingredient molt típic de les festes de Nadal.

Circ Makam

A les 12 hores, a la plaça Miquel Capllonch, el públic local podrà gaudir d’un espectacle innovador que, amb el nom de Circ Makam, presenten una fusió de diversos llenguatges artístics:circ, dansa, música en viu… amb l’acròbata aèria Carla Fontes i la dansarina i coreògrafa Andrea Cruz, al capdavant.

Bingo

A les 17 hores, al Club Pollença, l’APIMA de l’IES Guillem Cifre de Colonya organitza un bingo amb la finalitat de recollir fons per al viatge d’estudis dels alumnes de l’Institut.

Concurs de Betlems

PUBLICITAT

A les 17 hores, a l’església de Monti-Sion, hi haurà el lliurament dels premis del Concurs de Betlems i inauguració de la Mostra de Betlems que organitza l’associació juvenil Onit.
Hi haurà premis en efectiu i vals de compra a negocis associats a Comerç Pollença per als dos primers classificats. També hi haurà senalles amb productes ecològics per al Betlem més original i per al que utilitzi més materials reciclats.
En cas que hi hagi més d’un participant infantil també es donarà un premi de dos abonaments per realitzar compres als comerços de l’Associació de comerciants.
Per acabar el lliurament dels premis, hi haurà una xocolatada i se sortejarà una senalla. Els beneficis es destinaran a AFAMA.
La Mostra de Betlems es podrà visitar fins el cinc de gener.

Concert de Nadal, Cor de Pollença

A les 18’30 hores, a l’església del Port, el Cor de Pollença cantarà el Concert de Nadal, sota la direcció del nou director, Joan Rosselló Nadal, i acompanyats al piano per Javier Moyà.

Concert de Nadal, Banda de Música

A les 19 hores, a l’església del Roser, la Banda de Música de Pollença oferirà el Concert de Nadal amb un repertori variat en el qual no hi faltaran les nadales. En principi, no hi ha d’haver sorpreses, però, amb la Banda, mai no se sap! Allò que no faltarà serà una escudella de xocolata calenta amb ensaïmada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT