DIRECTIVA CONTINUISTA AL CLUB POLLENÇA

169
Signatura de la compra de la casa del carer Munar amb la directiva que ara repeteix

Quatre anys després d’haver entrat a la directiva del Club Pollença amb voluntat renovadora, la majoria de membres d’aquella junta repeteix en un període que aposta per la continuïtat i la consolidació de la línia iniciada el 2013.

Nova directiva

L’única candidatura que s’ha presentat en aquesta convocatòria està encapçalada pels actuals president, vice-presidenta i secretari, Gabriel March Simó, Aina Cifre Ochogavia i Joan Josep Suau Moragues, respectivament. En canvi, qui ha estat tresorer durant aquests darrers quatre anys, Gabriel Ferragut Ensenyat, surt de la directiva i deixa el càrrec a mans de Jaume Llompart Vives.

Vocals

Pel que fa als vocals, continuen a la directiva del Club Pollença: Antònia Borràs i Catalina Gelabert, i surten Martí Cladera, Miquel Àngel Cànaves i Salvador Esquinas que són reemplaçats per Vincent Fouillat, Maria Magdalena Duran i Bartomeu Villalonga.
La candidatura formada per Gabriel March Simó, Aina Cifre Ochogavia, Joan Josep Suau Moragues, Jaume Llompart Vives, Antònia Borràs Corró, Maria Magdalena Duran Llompart, Vincent Fouillat, Catalina Gelabert Gual i Bartomeu Villalonga Bauzà, va ser l’única que es va presentar a les eleccions del Club Pollença, motiu pel qual quedà automàticament elegida i serà ratificada a l’Assemblea General que es convocarà el proper 22 de desembre.

Directiva de 1967
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT