DIMECRES OBRI EL PUNT DE VENDA DE PEIX AL MOLL

864

Aquest dimecres 3 de juny, a les 16’30 hores, obrirà el punt de venda directa de peix al Moll, ubicat a la Llonja. Així ho ha confirmat el president de la Confraria de Pescadors, Joan Suau Xumet, qui també ha anunciat que, aquesta setmana, tornaran obrir el divendres 5 de juny. Tant dimecres com divendres, obriran entre les 16’30 i les 18’30 hores.

A partir de llavors, cada diumenge publicaran a les xarxes socials els horaris previstos per a la propera setmana, ja que, “mentre duri la crisi sanitària, estarem subjectes a possibles restriccions”, ha dit el president de la Confraria de Pescadors, Joan Suau Xumet.

Per altra banda, si algun dia no poden sortir a pescar per mor del mal temps, també ho anunciaran a les xarxes socials de bon matí.

L’obertura d’aquest punt de venda directa estarà regida per les normes de seguretat marcades per Sanitat. En aquest sentit, Suau Xumet ha avançat que s’haurà de dur mascareta, complir el distanciament social i el rentat de mans, però també no es podrà pagar ni amb tarja de crèdit ni amb bitllets grossos. A més a més, només es permetrà que hi hagi 2 clients a l’interior del local. Del despatx, se’n faran càrrec els mateixos pescadors.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT