DILIGENT ACTUACIÓ DE PROTECCIÓ CIVIL PER APAGAR UN INCENDI AL PORT DE POLLENÇA

1072
Un helicòpter ha participat en les tasques d'extinció de l'incendi que fa una horeta s'ha declarat entre Síller i Bóquer.
Un helicòpter ha participat en les tasques d'extinció de l'incendi que fa una horeta s'ha declarat entre Síller i Bóquer.

La diligent actuació tant dels voluntaris de Protecció Civil com de diversos serveis d’extinció d’incendis ha permès apagar el foc que s’ha iniciat a les 16 hores d’avui divendres 28 d’agost, al Port de Pollença.
En menys d’una hora, s’ha sufocat l’incendi que s’ha declarat en uns terrenys ubicats entre Bóquer i Síller. La ràpida intervenció per part dels voluntaris de Protecció Civil, que han rebut l’avís d’un veïnat i que han posat en marxa l’operatiu pertinent en aquests casos, ha estat clau per evitar la propagació de les flames. Per precaució, s’han desallotjats els habitants de dos habitatges situats a pocs metres d’on s’ha iniciat el foc. De fet, tan sols no s’han produït intoxicacions per inhalació de fum ni res per l’estil. Simplement, s’ha optat per buidar els xalets habitats degut a la proximitat.
En total, s’han cremat 2.000 metres quadrats de terreny forestal i 500 metres quadrats de terreny agrícola. No hi ha hagut més desperfectes materials.
Fins al lloc de l’incendi, s’han desplaçat dues avionetes de l’Ibanat, un helicòpter i diversos vehicles dels Bombers del Consell de Mallorca, així com també voluntaris de Protecció Civil. De fet, aquests han estat els primers en tenir coneixement de l’incendi i en actuar.
De moment, es desconeixen les causes que han motivat l’incendi, si bé sospiten que pugui haver estat una llosca mal apagada o qualque cosa similar. I és que hi ha un grup de joves que habitualment es reuneix en aquella zona, on, fins i tot, hi tenien alguns mobles. Sigui com sigui, a hores d’ara, es recullem proves per esbrinar què ha motivat aquest incendi tan a prop del nucli urbà del Port de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT