EL DIJOUS VESPRE POESIA, CINEMA I MÚSICA

183

Aquest cap de setmana l’activitat sociocultural a Pollença serà frenètica. Per aquest motiu, avançam que demà, dijous 13 de desembre de 2018, podreu entre tres actes: verÇos (un recorregut poètic pel poble), Un dia más con vida (cinema al Club) i concert de piano a càrrec dels germans Pastor, a la Fundació Dionís Bennàssar.

verÇos, una invitació al passeig i a la poesia

Demà, dijous 13 de desembre, a les 19’30 hores, a la llibreria L’Ull Viu començarà el recorregut poètic per Pollença que, amb el nom de verÇos, reunirà poetes, intèrprets i amics de la poesia. La idea és passejar i a sentir (amb tots els sentits) la poesia. Per això, a la llibreria L’Ull Viu i després d’un breu acte de presentació, començarà verÇos amb Cati Eva Canyelles acompanyada a la guitarra per Bartomeu Payeras; Miquel Àngel Llauger i Joan Tomàs Martínez.

La següent aturada serà a les 20 hores, al Club Pollença, on Agnès Vanrell, Miquel Mora, Victòria Mayans i Margalida Rosselló faran una breu lectura dramatitzada. A continuació, intervindrà l’escriptor Miquel Mestre.

A les 20’30 hores, verÇos seguirà a Sadanar amb la pollencina Xesca Palou “Paiaia”, Antoni Riera Vives i el duet Maribel Servera i Mateu Matas “Xurí”.
A les 21 hores, el recorregut continuarà a La Birreria, amb Bartomeu Crespí, Miquel Àngel Adrover i Cati Coll.

PUBLICITAT

Finalment, el passeig acabarà a Can Llobera, on es clausuraran aquests VerÇos sorgits de les ganes i de la il·lusió d’apropar la poesia als pollencins. Això serà a les 21’30 hores, amb la veu i la música d’Emmi Finozzi i Alícia Olivares, la poesia de Joan Perelló i l’actuació de Bartomeu Payeras.

verÇos és una invitació a passar una vetlada diferent i conèixer la poesia que es fa actualment a Mallorca, però també a reviure poemes i poetes de sempre. I és que, com no podia ser d’altra manera, la temàtica de VerÇos és la llibertat total.

Concert de piano a càrrec dels Germans Pastor

Demà, dijous 13 de desembre, a les 20 hores, a la Fundació Dionís Bennàssar, el Club Rotary de Pollença ha organitzat un Concert de Nadal que anirà a càrrec dels pianistes Germans Pastor.

Els Germans Pastor són considerats com a unes de les promeses de musicals entre els joves intèrprets mallorquins. En aquesta ocasió, interpretaran temes relacionats amb el Nadal.

L’entrada és lliure.

Cinema al Club: Un dia más con vida

Demà, dijous 13 de desembre, a les 20’30 hores, al Club Pollença, projectaran Un dia más con vida; un drama d’animació per a adults, dirigit per Raul de la Fuente i Damian Nenow, que es va estrenar el 26 d’octubre de 2018. Aquesta pel·lícula de segell polonès és un relat autobiogràfic de Ryszard Kapuscinski que narra els darrers dies d’Angola com a colònia portuguesa el 1975, i les terribles conseqüències d’aquesta descolonització: una guerra civil que va assolar la regió fins fa molt poc.

Sobre aquest film, Carlos Boyero a El País va apuntar “la narració és èpica i emotiva, surt del convenciment i del cor”.

El preu de l’entrada és de 4 euros per als socis del Club o de CineCiutat i de 6 euros per als no socis. Com és costum, el film es projectarà en versió original subtitulada en castellà.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT