DIJOUS MUSICAL: TROBADA DE PERCUSSIÓ I MARIDATGE DE VI I ÒPERA

157

Avui dijous 10 de setembre, la música serà protagonista al municipi de Pollença, on coincidirà la inauguració de la Trobada de Percussió i una sessió de Maridate de vi i òpera.

Trobada de Percussió

La cinquena edició de la Trobada de Percussió s’inaugurarà avui, dijous 10 de setembre, a les 17 hores, al Claustre de Sant Domingo.

Després d’una breu presentació, el primer acte començarà a les 17’30 hores, amb una classe magistral de capoeira a càrrec del Maestro Gegé.

A les 20 hores, hi haurà un concert a càrrec del guanyador del IV Concurs de Marimba, Ismael Azidane.

PUBLICITAT

La Trobada de Percussió s’allargarà durant tot el cap de setmana amb concerts, classes magistrals i altres activitats com ara el V Concurs de Marimba. Podeu accedir a la programció a través d’aquest enllaç. I és que des d’avui dijous 10 i diumenge 13 de setembre, Pollença “centralitzarà tot un elenc de professors que actuaran en pro de la música d’avantguarda i faran que el món de la Percussió sigui cada vegada més professional i de qualitat” com apunten des de l’organització.

Maridatge de vi i òpera a Vinyes Mortitx

També avui dijous 10 de setembre, a les 19’30 hores, a Vinyes Mortitx, la soprano Maia Planas i el tenor José Manuel Sánchez acompanyats al piano per Francesc Bianco participaran en un Maridatge de vi i òpera.

Assaborint els vins de Vinyes Mortitx, el públic que assisteixi a aquest acte gaudiran del següent repertori: “Brindisi. Mascetemi il vino” de Giuseppe Verdi, “Les filles de Cadix” de Leo Delibes, “Chiedi all’aura che lusinghiera” i “Una futiva lagrima” de l’òpera Elisir d’amore Gaetano Donizetti; “Je veux vivre” i “Ange adorable” de l’òpera Romeo et Juliette CHarles Gounod; “Questa e quella” de Rigoletto Giuseppe Verdi, “Meine Lippen, sie küssen so heiss” de Giuditta de Franz Lehar; “La donna é mobile” de Rigoletto de Giuseppe Verdi; “Ària de Ismalia” de La Fettucchiera de Vicenç Cuyás; “Trinke Liebchen, trinke schnell” de Die Fledermaus Johann Strauss; “No puede ser” de Tabernera del puerto de Pablo Sorozábal, “No sé qué siento aquí” de Chateau Margaux de Manuel Fernández Caballero i “Torero quiero ser” de El gato montés de Manuel Penella.

Les entrades es poden comprar online a través de la pàgina d’Euroclassics i costen 15 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital