DIJOUS COMPROMÈS: PRESENTACIÓ DE JOVES PEL CANVI I SOPAR D’ESTIU A L’ATENEU

114

L’agenda d’avui, dijous 8 d’agost, al municipi de Pollença inclou dos actes compromesos: la presentació de l’associació Joves pel Canvi i el Sopar d’Estiu a l’Ateneu.

Joves pel Canvi

L’associació Joves pel Canvi es presenta al públic en general avui, dijous 8 d’agost, a les 19’30 hores, al Club Pollença. Totes les persones que vulgui conèixer aquest grup i els seus objectius, estan ben convidats a assistir a aquest acte.

Joves pel Canvi va néixer d’un grup d’alumnes de l’institut d’educació secundària Guillem Cifre de Colonya de Pollença, però oberta a tothom que hi vulgui lluitar contra el canvi climàtic. De fet, l’objectiu prioritari d’aquesta associació sense ànim de lucre és conscienciar la població en general de les nefastes conseqüències del canvi climàtic.

Durant el passat curs escolar i en l’àmbit de l’Institut, aquests joves estudiants emprengueren diverses accions per protegir el medi ambient. Els resultats positius els varen engrescar a obrir el radi d’actuació a tot el poble.

PUBLICITAT

En vistes al futur, tenen ganes d’emprendre algunes accions com la neteja de platges del municipi o la programació de tallers d’elaboració de bosses de tela.

La creació d’aquesta associació està inspirada per l’activista sueca Greta Thunberg, que, als 16 anys, va començar faltant a classe per protestar davant el parlament suec per la inacció davant el canvi climàtic. Les seves accions aviat tingueren una repercussió mundial arribant a provocar vagues estudiantils i manifestacions a 270 ciutats de tot el món. També ha ofert discursos a la Conferencia de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic i al Fòrum Econòmic Mundial

Sopar d’Estiu a l’Ateneu

Avui, dijous 8 d’agost, a partir de les 20 hores, a l’Ateneu de Pollença, fan la festa d’estiu, un acte que inclou un concert i un soparet per autogestionar l’Ateneu.

Durant la vetlada, actuaran els Barceló Bros Trio, que fan una mescla de rock, blues, zydeco i música d’arrel. Pel que fa al sopar, que serà de pa amb oli, beguda i fruita, es recomanava fer una inscripció prèvia a través del correu electrònic ateneupollenci@gmail.com o bé a través del Facebook a fi de fer una previsió. Ara bé, per ventura encara hi ha temps per afegir-se. De fet, el pagament es farà al mateix moment del sopar i Concert d’aquesta festa per a l’autogestió de l’Ateneu. El preu dels tiquets és de 7 euros per als socis de l’Ateneu i 10 euros per als que no ho són.

Totes les persones que vulguin compartir una estona amb la gent de l’Ateneu i, a l’hora, estimin garantir aquest espai lliure i obert als diferents col·lectius que el vulguin emprar, estan ben convidats a compartir vetlada o vetlada i soparet que es farà avui mateix, dijous 8 d’agost, a partir de les 20 hores, a l’Ateneu de Pollença (c/ Metge Sureda, 8).

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT