DIJOUS A POLLENÇA: BINGO DE L’AECC, CONCERT DE PIANO I CINEMA

126

Demà, dijous 12 de novembre, Nadal s’avança a Pollença i al Port amb un concert i un bingo. Per suposat, no hi faltarà la pel·lícula del dijous, al Club Pollença.

A les 17 hores, al Local Social de Mar Blava, hi haurà un bingo a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Aquest serà l’únic bingo organitzat per la delegació pollencina de l’AECC aquestes festes de Nadal.

A les 20 hores, a la Fundació Dionís Bennàssar de Pollença, hi haurà el Concert de Nadal del Rotary Club Pollença, un concert de piano a càrrec del jove pianista Maties Tremulles qui interpretarà un repertori de peces de Bach, Scarlatti, Beethoven, Chopin i Bela Bartók.

A les 20’30 hores, al Club Pollença, projectaran el film Sorry We Missed You, un drama social de temàtica familiar, dirigida per Ken Loach i interpretada per Kris Hitchen Debbie Honeywood, Rhys Stone, Katie Proctor i Nikki Marshall.

PUBLICITAT

Sorry We Missed You explica com Ricky i la seva família han estat lluitant per sortir endavant econòmicament des de la crisi de 2008. Un dia es presenta una nova oportunitat, en aparèixer una brillant furgoneta antiga, oferint a la família la possibilitat de crear el seu propi negoci. Això no obstant, la tasca no serà fàcil, especialment degut a la feina de la dona com a cuidadora. Encara que els llaços familiars són molt forts, aviat sorgiran les fissures.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT