DIES DE FRESSES I BAUXES

272

Demà, dia 28 de febrer és Dijous Llarder, comença el Carnaval i vénen dies de fresses i bauxes.

Dijous Llarder al Port

Demà, Dijous Llarder, dia 28 de febrer, a les 16’30 hores, a la plaça Miquel Capllonch, hi haurà la concentració de fresses i comparses que després desfilaran pel carrer Ecònom Torres, plaça Enginyer Roca, carrers Joan XXIII, Roger de Flor, Llebeig i Mestral per retornar a la plaça Miquel Capllonch. Acabada la Rua, es lliuraran els premis a la mateixa plaça Miquel Capllonch. Allà hi haurà animació infantil amb el grup Mamballetes i, ja entrada de fosca, començarà la festa per als adults amb música de djs.

Sopar i festa de Carnaval al Club

Aquest divendres, 1 de març, a les 21 hores, començarà amb un sopar, la Festa de Carnaval al Club Pollença. Per poder acollir la festa més gran de l’any, el Club tanca les portes al públic en general per poder donar cabuda a les fresses que omplen totes les sales.

Després del sopar, al qual cal haver fet una reserva prèvia, comença la festa que comptarà amb l’actuació del Dj Ferran: oberta a tothom que vagi disfressat. En el transcurs de la vetlada, a més de molt bon humor, hi haurà importants premis que es concediran a les millors fresses.

PUBLICITAT

Rua a Pollença

Aquest dissabte, dia 2 de març, a partir de les 17 hores, les disfresses es concentraran als jardins de la via Pollentia, des d’on iniciaran el recorregut per la via Pollentia, carrer Alcúdia, plaça Major, carrers Colon, Ramon Llull, Titto Cittadini, Pio XI i Alcúdia, plaça Major i Claustre de Sant Domingo.
Acabada la Rua, el lliurament dels premis es farà a l’envelat del Convent, on la festa començarà a les 19 hores per als petits amb una mini disco infantil que s’allargarà fins a les 21 hores, moment en què es donarà pas al públic juvenil fins a les 23 hores, moment en què començarà la festa per als adults.
Durant l’horabaixa del dissabte 2 de març, a la plaça Major, AFAMA despatxarà xocolata calenta i coca per a tothom que en vulgui.

Festa infantil al Club

Finalment, dimarts 5 de març, a partir de les 17 hores, al mateix Club Pollença, començarà la Festa infantil amb el grup d’animació Mel i sucre. En principi, la idea és que la festa es faci a l’exterior, on els infants poden ballar i jugar amples. És clar que, per a les dates, no es pot descartar que faci vent, plogui o que el fred sigui molt intens. En aquest cas, com s’ha fet en altres ocasions, la festeta es traslladarà al Saló d’Actes.
Tots els nins i nines, que presumiblement, hi aniran disfressats, rebran una bosseta de caramels de regal.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT