DIES PER DONAR SANG A POLLENÇA I AL PORT

59

Avui, dilluns 13 d’agost i demà passat, dimecres 16 d’agost hi haurà donacions de sang a Pollença i al Port per a tothom qui vulgui contribuir a millorar la salut de persones per a les quals una transfusió de sang és de vital importància.

Avui, dilluns 13 d’agost, entre les 18 i les 21’30 hores, al Local Social de l’Associació de Veïns del Port de Pollença (carrer Mestral, 15), es podrà donar sang.

I demà passat, el 16 d’agost, entre les 17’30 i les 21 hores, al Centre de Salut de Pollença (carrer Bisbe Desbach, s/n), hi haurà una unitat mòbil de la Germandat de Donants de Sang per facilitar les donacions als pollencins.

A més a més, aquest mateix dia, durant la mateixa franja horària, al carrer Sant Domingo, hi haurà un bus de la Germandat de Donants de Sang obert a tothom que vulgui donar sang.

PUBLICITAT

Tal i com ja es va informar al PUNT iNFORMATIU 551, la Germandat de Donants de Sang a Pollença necessita voluntaris després que alguns col·laboradors, per motius diversos, hagin deixat la tasca. Per això, qui estigui interessat en sumar-se a aquest projecte poden posar-se en contacte amb la responsable de la Germandat a Pollença i al Port, Maria Coronado, el telèfon de la qual és 649 521 128.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT