DIES DE MOLTA MÚSICA, TEATRE i ART

89

Vénen dies de molta música i teatre en un cap de setmana marcat per la inestabilitat meteorològica. O sigui que és possible que la pluja condicioni algun dels esdeveniments programats per aquests dies 13 i 14 de setembre.

Electroacústica amb Josep Devesa

Avui, divendres 13 de setembre, a les 19 hores, a la Sala d’Actes del Port de Pollença, el percussionista i professor de l’Escola de Música, Josep Devesa com a solista oferirà un espectacle que ha titulat “Un tàndem entre el cos i l’electroacústica”.

Taquilla inversa.

Festival Cavall Beer-nat a Sant Vicenç

Demà, dissabte 14 de setembre, entre les 17’30 i les 24 hores, a cala Molins, hi haurà el Festival Cavall Beernat amb música, foodstrucs i mostra de cervesa artesana.

PUBLICITAT

L’horabaixa començarà amb Dj’s Tocats d’Ala que actuaran fins a les 20 hores. Llavors hi haurà Market Noise fins a les 22 i, en aquesta hora, quan la vetlada entrarà en la recta final, començarà Val9

Òpera i vi

Demà, dissabte 14 de setembre, a les 18 hores, a Vinyes Mortitx, hi haurà una nova edició de Maridatges d’òpera i vi amb la soprano Sonya Godarska, el tenor José Manuel Sànchez i la pianista M. Victòria Cortès.

El preu de l’entrada general és de 15 euros i el de l’entrada reduïda per a estudiants menors de 30 anys, de 5 euros. Les entrades es poden comprar a través de la web d’euroclassics.es, al Club Pollença o el mateix dia a Vinyes Mortitx.

Una cosa no lleva l’altre, Jaume Orejuela

Una cosa no lleva l’altre és el nom de l’exposició que inaugura aquest dissabte 10 l’artista visual Jaume Orejuela. Serà a les 20 hores a la Galeria Dionís Bennassar, al carrer Antoni Maure 15. L’artista pollencí exposarà una sèrie d’obres on combina l’art digital i la pintura tradicional. L’exposició estarà oberta fins dia 10 d’octubre.

Microteatre per refrescar

També demà, dissabte 14 de setembre, a les 21 hores, al Claustre de Sant Domingo, hi haurà una nit de Microteatre per refrescar que, una vegada més, arriba de la ma d’El Somni Microteatre. Per aquesta vetlada, anuncien tres peces: Llucifer d’Àlex Tejedor, El darrer vals de Rafel Gallego i Duel de titans de Bernat Molina.

Llucifer d’Àlex Tejedor està protagonitzada per Salvador Miralles i Toni Amengual, i relata la història de Damià, un presoner perillós que ha tengut un fill d’una mare que ha mort després del part. Un funcionari ha d’anar a la presó per registrar el nom del nen. Per sorpresa del funcionari, Damià vol anomenar al seu fill Llucifer.

El darrer vals de Rafel Gallego està protagonitzat per Miquel Àngel Torrens i Bàrbara Nicolau. En aquest cas, l’argument gira entorn a “allò que anomenen crisi”. La vida és complicada, i més des de fa uns anys, i encara més si la “crisi” t’ha agafat a segons quina edat. Però sempre hi ha sortides, sempre es pot mirar de convertir el turment en qualque cosa bella, sempre tenim opcions… o per ventura no.

Finalment, Duel de titans de Bernat Molina està protagonitzada per Héctor Seoane i Joana Maria Peralta, i explica que “Quan un dels grossos tria a l’atzar una víctima que resulta ser tan grossa com ell hi ha una connexió que pot resultar un
repte esgotador!”.

El preu de l’entrada per a cada peça és de 3’50 euros i l’espectador tria quina i quantes peces vol veure. Ara bé, aquells que optin per assistir a les tres funcions pagaran 9 euros per al conjunt d’aquesta nova convocatòria de Microteatre per refrescar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT