FA DIA DE XOCOLATA AMB COCA PER COMENÇAR UN CAP DE SETMANA FRED

37

Desembre ha començat amb pluja i fred, fa dia d’escalfar-se amb una bona escudella de xocolata calenta i un bocí de coca per berenar i començar així un cap de setmana meteorològicament fred.

Dia de la Persona amb discapacitat

I amb això els pollencins estan de sort, perquè avui, entre les 9 i les 12’30 hores, al Club Pollença, tothom qui vulgui podrà fer una xocolata amb coca per a PRODIS que avui commemora el Dia de la Persona amb discapacitat. L’acte s’havia de fer a la plaça Major, però com que adés i ara fa ruixats s’han traslladat al Club. El preu del berenar és de 3 euros.

“En ruta per un turisme sostenible”

Avui mateix, divendres 1 de desembre, a les 19’30 hores, al Club Pollença, hi haurà una taula rodona per tractar sobre la nova llei turística. Amb el títol “En ruta per un turisme sostenible”, parlaran sobre el tema el director general de Colonya Caixa Pollença, Biel Bauzà Manresa, la representant d’Airbnb, Marta Hazas, i els representants d’Aptur, Joan Miralles i Toni Serra. Per la seva banda, Juan Carlos Moll i el portaveus municipals se centraran en la legislació.

Tramuntana Travessa

En la part esportiva, avui està previst que comenci la segona edició de la Tramuntana Travessa. Aquesta cursa l’organitzen diferents clubs de muntanya de l’Illa, coordinats per la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada. El repte consisteix en recórrer la serra de Tramuntana de punta a punta en un màxim de 24 hores (en el cas que es faci la modalitat completa) La sortida és avui divendres a les 22 hores a S’Arracó, i l’hora límit d’arribada és demà dissabte a les 22 hores a Pollença. Per tant, demà Pollença s’omplirà de corredors exhausts i feliços d’haver superat el repte. Prop de 700 corredors disputaran la prova. De moment no és previsible que se suspengui la prova pel mal temps, però l’organització ha avisat als corredors que totes les recomanacions sobre l’equipació, ara són obligatòries.

PUBLICITAT

Excursió a Lluc

Finalment, aquest diumenge 3 de desembre, l’Associació de Veïns i Veïnes de Pollença (AVVP) té previst anar d’excursió a Lluc. En principi, hi havia una part del grup que havia de fer l’excursió a peu des del Pi de Son Grua, però les pluja tal vegada els aturarà. En qualsevol cas, disposen d’un autobús per pujar a Lluc, on hi haurà dinar i sobretaula per després baixar tots plegats, tal i com estava programat.

La sortida de l’autobús serà a les 8’30 hores, del diumenge 3 d’octubre, des del Monument. El preu de l’excursió, que inclou autobús i dinar, és de 12 euros per als socis i de 18 euros per als no socis. Segons l’organització, aquesta és una excursió de dificultat mitjana.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT