DEVUITÈ DIA: DUES HORES SENSE SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC PER MOR D’UN INCENDI

614

Ahir, dimecres 1 d’abril, devuitè dia de confinament per coronavirus a les illes Balears es va viure una jornada negra, ben al contrari que, a Pollença, on des del Centre de Salut no es va haver d’atendre cap possible cas de coronvirus.

Per contra, l’horabaixa al carrer Formentor del Port de Pollença, hi va haver un incendi d’un transformador elèctric que va deixar els veïnats sense subministrament durant dues hores. I és que l’incendi va afectar tota la carretera de Formentor pel que fa a subministrament.

Per sufocar les flames, es traslladaren fins al Port de Pollença Bombers del Consell de Mallorca, Protecció Civil, Guàrdia Civil i POlicia Local.

 El canvi d’estacionament mensual es va produir sense incidències i la Policia Local va continuar vigilant pel bon compliment de les mesures decretades per l’estat d’alarma.

PUBLICITAT

No ens podem relaxar

Al Centre de Salut de Pollença, no es va haver d’atendre cap possible nou contagi per coronavirus. Això no obstant, en el conjunt de les illes Balears, es va viure el pitjor dia amb 8 defuncions i arribant als 1.131 contagis.

Convé recordar que “hem tengut menys contactes confirmats, però no detectam tot el que hi ha”, apunta la Coordinadora del Centre de Salut, la Doctora Alejandra Valero.

Aquest repunt es va produir tot just després de fer-se públiques unes dades optimistes pel que fa a l’evolució de la pandèmia coneguda com a COVID-19 al conjunt de les illes Balears. En aquest sentit, la Doctora Valero esmenta que “és vera que, a Balears tenim una situació millor que a altres comunitats, però no ens podem relaxar. Precisament haver pres mesures de confinament quan teníem pocs casos, ha fet que la nostra evolució sigui millor que en altres llocs”. En qualsevol cas, allà que sembla clar és que la post-pandèmia “haurà de ser de forma progressiva”, perquè “el perill de rebrots hi serà mentre hi hagi pacients infectats, i més a la nostra comunita,t on no hi ha hagut un nombre de casos molt alt”, conclou Alejandra Valero.

Pollença es podrà beneficiar d’una part dels 3’6 milions d’euros que el Consell de Mallroca dona per als Serveis Socials dels pobles de Mallorca per ajudar a afrontar el COVID 19.

Finalment, la conselleria d’Educació del Govern de les illes Balears suspèn el procés per sol·licitar plaça a les escoles. En haver passat l’estat d’alarma, es marcarà el nou calendari per matricular els nous alumnes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT