DEU TAULES PLENES D’OPORTUNITATS A LA FIRA DE CORS OBERTS D’AQUEST DIUMENGE

142

La Fundació Cors Oberts (FCO) anuncia deu taules plenes d’oportunitats a la Fira de Segona Mà que muntaran aquest diumenge 29 de novembre al Convent dels Sagrats Cors de Pollença.

Com cada darrer diumenge de mes, la FCO prepara una Fira de Segona Mà. La intenció és recaptar doblers per ajudar les famílies necessitades del municipi de Pollença. En aquest sentit, i com bé saben els pollencins, la crisi sanitària de la covid-19 ha derivat en una crisi econòmica i social. Aquesta realitat ha multiplicat les necessitats.

La Fira de Segona Mà de la FCO es munta al pati del convent dels Sagrats Cors (carrer de Mallorca, número 30, de Pollença). L’horari és de 9’30 a 13’30 hores.

Una Fira amb garanties

Per accedir a la Fira de Segona Mà, és obligatori dur mascareta i fer ús de gel hidroalcohòlic. A més a més, tot i fer-se al pati, l’aforament està limitat.

PUBLICITAT

La FCO va iniciar aquest projecte el passat mes d’octubre. Aquella primera Fira de Segona Mà va ser molt ben acollida pels pollencins. Per això, es va decidir repetir aquesta mena de mercadets el darrer diumenge de cada mes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT