DETECTEN UN BROT DE CORONAVIRUS A LA RESIDÈNCIA DEL MOLL

717
Foto: Ib3.org

Aquests dies s’ha detectat un brot de coronavirus a la Residència Sèniors del Moll. El primer cas es va conèixer a partir d’un resident que va patir un ictus i, en ingressar a l’Hospital d’Inca, li varen fer la prova de covid-19. Per sorpresa, va donar positiu.

A partir d’aquí, es va fer un cribatge entre els residents i els resultats donaren fins a 14 casos de coronavirus. En aquests moments, algunes persones afectades per la infecció de SARS-CoV-2 estan ingressades en centres hospitalaris, altres han estat derivats en una residència d’Inca i la resta es troben aíllats a la mateixa Residència Sèniors del Moll.

Pel que fa al personal, als quals també els han fet les proves, estan pendents dels resultats que coneixeran avui. Alguns mitjans de comunicació, apunten que hi ha quatre positius.

Sigui com sigui, es desconeix com va entrar el virus a la Residència han apuntat fonts municipals.

PUBLICITAT

En aquests moments, la Conselleria de Salut controla la Residència i manté trobades diàries amb la direcció i els professionals per garantir una correcta atenció dels positius i dels usuaris que estan en aïllament.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT