DETECTAT UN NOU CONTAGI DE COVID I PRIMERES VACUNES AL PAC

716

Avui horabaixa, al Centre de Salut de Pollença, es començarà a vacunar tothom. Fins ara i sempre seguint el pla de vacunació de la conselleria de Salut, al Centre de Salut han vacunat les persones majors de 70 anys. Acabat d’inocular les segones dosis a aquests col·lectius, a partir d’avui 9 de juny, totes les persones majors de 40 anys poden demanar cita a través de BITCITA i escollir el Centre de Salut per vacunar-se. Trobareu tota la informació necessària en aquest web o bé telefonant al 971 211 999.

Un contagi

La coordinadora del Centre de Salut de Pollença, la Doctora Alejandra Valero, informa que ahir es va detectar un nou contagi de covid-19 al municipi de Pollença. Aquest és el primer contagi al municipi des del 18 de maig, quan es varen donar d’alta els darrers pacients amb infecció per SARS-CoV-2.

Aquestes xifres corresponen als casos que segueixen al Pac. Això vol dir que, entre d’altres mesures des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva l’evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de Conselleria de Salut

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut i que es poden seguir a aquest enllaç, al municipi hi ha 1 cas actiu per infecció de SARS-CoV-2 i s’han donat 653 altes.

PUBLICITAT

Cal tenir en compte que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, a més de comptar els casos que són seguits pel PAC Pollença, també hi figuren els casos detectats a altres centres hospitalaris o mitjançant les UVAC (unitat volant d’atenció al coronavirus). A més, aquestes dades reflexen els positius acumulats els darrers 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi pogut donar el centre de salut durant aquest període.

Teniu dubtes sobre la vacunació?

El Servei de Salut disposa d’una línia d’atenció telefònica i un espai web per informar la població que tengui dubtes sobre el procés d’immunització contra el coronavirus. Es tracta de Vacunacovid (971 211 999), que opera cada dia de la setmana. De dilluns a dissabte, de les 7 a les 21 hores, i el diumenge, de 8 a 21 hores.

En aquest espai s’hi concentraran els serveis d’atenció telefònica Infocovid (900 100 971), Infocovid pediàtric (900 700 222) i Vacunacovid (971 211 999).

Per altra banda, hi ha l’espai web vacunacovid.ibsalut.es que s’allotja al web del Servei de Salut i on trobareu resposta a les preguntes més freqüents envers la vacunació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT