DESÈ DIA: UNA DE LES DUES PERSONES INGRESSADES DONA POSITIU

2725

Un dels dos pollencins derivats ahir a l’Hospital dona positiu per coronavirus. Per aquesta raó, han iniciat les investigacions entre familiars i persones amb qui ha tengut contacte aquesta persona i tots ells hauran de seguir un aïllament total, això és seguint unes pautes molt més estictes que el confinament que segueix la població general.

Pel que fa a l’altra persona, de moment, es desoneix el resultat de les proves.

Entre aquestes dues persones, totes dues majors, no hi ha relació entre elles.

Ahir, 23 de març, el Centre de Salut de Pollença va derivar dues persones a l’Hospital. De moment, els fan les proves pertinents per saber si estan afectades o no per al nou coronavirus. Per tant, caldrà esperar a tenir els resultats per saber si donen positiu o no.

PUBLICITAT

La resta de la jornada va trascórrer amb, poques indicidències, Tot i amb això volen insistir en què “no feim certificats de mobilitat”, ha apuntat la coordinadora del Centre de Salut, la Doctora Alejandra Valero.

Per altra banda, continua la generositat dels pollencins que, ahir, 23 de març, “ens han duit més mascaretes fetes a mà i també vestits sencers de paper, com a de pintor per part de dos particulars. Per tant, altre cop, estam molt agraïts”, ha apuntat la Doctora Alejandra Valero.

A més a més, també volen agair la tasca de l’Ajuntament “que ens ha deixat un cotxe per fer domicilis al Port de Pollença i que ens col·locarà mampares de protecció tant a Pollença com al Port”.

Tant el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, com la Policia Local, asseguren que tot continua igual. Vigilància i sancions per a aquells que surten al carrer de manera injustificada.

Banderes a les finestres

Aquesta vegada l’enemic és invisble i sembla imparable. Però els pollencins, a instàncies dels Xeremiers Orats que cada dia, entrada de fosca, fan sonar flabiols i xeremies des de finestres i balcons, han penjat les banderes pollencines a les façanes. Aquesta vegada no és una senyal de festa, sinó de lluita contra la COVID-19.

Ben segur que junts ens en sortirem. Tot anirà bé.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT