DENÚNCIES PER NO DUR MASCARETA EN UN CAP DE SETMANA MOGUT

742
Moment en què retiren l'abeller dels jardins Joan March.

La Policia local de Pollença ha hagut de posar dues denúncies per no dur mascareta en establiments públics i altres dues per no mantenir les distàncies de seguretat reglamentàries per evitar contagis de covid-19.

Aquestes dues denúncies han arribat just quan l’ús de les mascaretes en espais públics passarà a ser obligatori tan aviat com es publiqui el decret al Butlletí Oficial de les illes Balears (BOIB).

A aquestes quatre denúncies per incompliment de mesures de seguretat sanitària per fer front al coronavirus, s’han d’afegir altres intervencions de la Policia Local de Pollença que han viscut un cap de setmana mogut.

Una brega i tres denúncies

Aquest dissabte 10 de juliol, hi va haver una brega davant un bar de copes del Port de Pollença.

PUBLICITAT

Per altra banda, els agents hagueren d’intervenir per tres denúncies per renous a finques particulars, on feien festes. De passada, es veieren obligats a posar altres tres denúncies per incompliment de la Llei de Protecció Ciutadana, o sigui de desacatament a l’autoritat.

Abelles als jardins Joan March

Finalment, aquest cap de setmana una camió grua dels Bombers de Mallorca va procedir a retirar un eixam que s’havia format dalt d’un fasser dels jardins Joan March.

Durant el matí d’ahir, diumenge 12 de juliol, la Policia Local de Pollença va acordonar la zona i ja l’horabaixa, els Bombers procediren a retirar l’eixam sense més incidències.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT