DENOVÈ DIA: POSITIU A LA RESIDÈNCIA DEL PORT

2433
El batle Bartomeu Cifre Ochogavia, va adreçar un Ban als nins i nines de Pollença per agrair-los el seu comportament.

El denovè dia de confinament, dijous 2 d’abril, va estar marcat per una nova infecció per coronavirus, aquesta vegada a la residència Sènior Pollença del Port. El control el fan des del Centre de COVID a Palma, on gestionen què s’ha de fer a les residències de les illes Balears: si s’han de fer test a altres residents, personal… Des del Centre de Salut de Pollença, la derivaren a l’Hospital, on el seu estat és delicat.

Pel que fa als tres pacients positius que hi havia a Pollença, dos continuen ingressats a l’Hospital i el tercer segueix el tractament a ca seva. Tots tres evolucionen bé.

 

Normalitat

Tant la Policia Local com el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, han destacat que el dia d’ahir va transcórrer amb total normalitat.

PUBLICITAT

Per altra banda, el batle Cifre Ochogavia, que ahir va adreçar un BAN als infants de Pollença agraint el bon comportament en aquests temps difícils, va avançar que aquest dilluns 6 d’abril, es farà una nova tongada de desinfecció pels carrers i places del municipi.

Teniu televisions que no emprau?

L’associació Inca – Mallorca solidària cerca televisions per a la Residència Sèniors del Port de Pollença. Per això, si teniu televisions que no emprau, anirien molt bé per entretenir els usuaris de la Residència.

Si teniu televisions que no emprau i les voleu donar a aquesta causa, telefonau al 670 59 45 47 i, des de l’associació Inca – Mallorca solidària, vendran a cercar-les.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT