DEMÀ S’OBRE EL PROCÉS PARTICIPATIU PER DONAR VIDA A CAN FEBUS I A LA VINYETA

541

Demà, dissabte 4 de març, entre les 10 i les 13 hores, s’obre el procés participatiu per donar vida a can Febus i a la Vinyeta del Pont Romà i es fa sobre el terreny, o sigui als dos solars de propietat municipal on es farà allò que proposin els ciutadans.
Amb el nom de “Donem vida a Can Febus i la Vinyeta del Pont Romà”, s’ha iniciat aquest procés participatiu que pretén donar veu als pollencins i que siguin els ciutadans qui aportin idees i propostes sobre què s’ha de fer en aquests dos solars.
Tothom està convidat a participar en aquesta primera jornada durant la qual es farà un itinerari per descobrir els racons d’aquestes dues zones verdes i es parlarà sobre els possibles usos.
Després d’aquest primer encontre, el calendari del procés participatiu s’allargarà fins al 27 de març, entre les 18’30 i les 20’30 hores, quan, al Refugi del Pont Romà, se celebrarà un fòrum ciutadà per decidir l’ús.
Des de demà, 4 de març, fins a dijous 8 de març, persones, entitats i associacions podran fer arribar les idees i propostes sobre can Febus i la Vinyeta. Per això i per resoldre qualsevol dubte sobre aquest primer procés participatiu impulsat per l’ajuntament de Pollença, es poden posar en contacte amb l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a través del telèfon 971530108, de la web www.ajpollenca.net o del correu electrònic pciutadana@ajpollenca.net
Entre el 10 i el 24 de març, els tècnics municipals validaran les propostes a fi que el 27 de març, es pugui celebrar el fòrum ciutadà amb garanties. De les conclusions del fòrum ciutadà, a partir del 10 d’abril, es presentaran els resultats sobre els usos dels dos espais verds.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT