DEMÀ S’INAUGURA L’EXPOSICIÓ HOMENATGE A ALFONSO LOEFFLER

549
Arantxa Andreu substitueix Jaume Anglada al miniconcert de l'Espai Micro de demà als Sagrats Cors.
Arantxa Andreu substitueix Jaume Anglada al miniconcert de l'Espai Micro de demà als Sagrats Cors.

Demà, dijous 9 de juliol, a les 20’30 hores, al Local Social de l’Associació de Veïns del Port de Pollença, s’inaugura l’exposició homenatge a Alfonso Loeffler.
Fins al 21 de juliol, els pollencins tenen l’oportunitat de vuere una selecció d’obres originals de Don Alfonso, un gran aficionat a la pintura. La mostra es pot visitar de dilluns a diumenge, de 17 a 21 hores, i els dimarts, dijous i divendres, d’11 a 13 hores. És més, les obres estan a la venda i els doblers que es recullin es destinaran a millores per al Port de Pollença.
Persona socialment activa, l’any 1995, Alfonso Loeffler va ser un dels fundadors de la Unió Mollera Pollencina (UMP). De fet, ell va ser el candidat i un dels dos regidors que va obtenir representació a l’ajuntament de Pollença.

Espai micro
Mentrestant, a Pollença, demà dijous 9 de juliol, a partir de les 21 hores, el Convent dels Sagrats Cors es convertirà en Espai micro, això és un espectacle multidisciplinar. Per tres euros l’espectacle, els pollencins podran gaudir d’una peça teatral a càrrec de Trampa Teatre, de l’espai gastronòmic de Beers Lovers, de la màgia del Mag Enzo Lorenzo, de la dansa de la companyia de Carlos Miró, de la música de Arantxa Andreu (que substitueix l’anunciat Jaume Anglada. Dagut a aquest canvi de darrera hora, qui ja tengui l’entrada per al concert d’Anglada podrà triar entre sentir Arantxa Andreu, anar a un altra miniespectacle d’Espai micro o bé que li tornin els doblers) i del monòleg “Històries del nostre passat” amb Carlos Garrido.
Qui estigui interessat, convé que reservi l’entrada a través del telèfon 606938448 o bé del correu electrònic victor@victorcalvo.com

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT