DEMÀ REPRENEM L’EDICIÓ EN PAPER DE PUNT iNFORMAIU

70
Punt Informatiu

A partir de demà, dimecres, 10 de juny de 2020, reprenem l’edició en paper del quinzenal pollencí PUNT iNFORMATIU que no sortia des de finals de març de 2020 (PiP 591 de la 1ª quinzena d’abril), per mor de les restriccions de l’estar d’alarma per mor de la crisi de la covid-19.

Durant aquests mesos, a través de l’edició digital de PUNT iNFORMATIU i de les xarxes socials, s’ha continuat informant els lectors sobre una realitat marcada pel coronavirus.

Després d’aquell atípic PUNT iNFORMATIU 591, reprenem l’edició en paper del quinzenal d’informació local de Pollença, sense deixar de banda l’edició digital que ha pres més protagonisme arran de l’estat d’alarma i a través de la qual anirem informant sobre l’actualitat més propera.

El PUNT iNFORMATIU 592 serà encara atípic, com ho és també la realitat, però mica en mica anirem recuperant la “normalitat” que ara ve marcada pel qualificatiu “nova”, o sigui marcada per les mesures adoptades per evitar nous contagis i condicionada sempre per l’evolució del coronavirus.

PUBLICITAT

Per tot plegat, volem agrair tant els lectors que han confiat amb nosaltres per informar-se durant aquests mesos complicats com els lectors de paper que no han pogut disposar del quinzenal durant aquests mesos pasats.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT