DEMÀ PRESENTEN TRAMUNTANA XXI A POLLENÇA

457
L'arc de sant Martí damunt els núvols que tapen l'estret de Ternelles. Foto Joan Martorell.
L'arc de sant Martí damunt els núvols que tapen l'estret de Ternelles. Foto Joan Martorell.

Unes setmanes després de donar-se a conèixer el projecte a Raixa, demà, dissabte 15 d’octubre, Tramuntana XXI es presenta a Pollença. Per això, s’ha programat una visita a la Cooperativa Pagesa de Pollença i un debat/col·loqui que encetarà l’actual batle de la localitat, Miquel Àngel March; qui fou portaveu i cap visible de l’organització ecologista GOB durant els anys 80 i 90 del passat segle XX i ara és primer edil, pronunciarà una conferència titulada “De la utopia ecologista a la gestió municipal”.

Tramuntana XXI és una associació no lucrativa, sorgida des de la societat civil, amb l’objectiu de donar forma a un pla de gestió de la Serra de Tramuntana amb l’objectiu de mantenir activitats tradicionals amb una certa rendibilitat. Per això, cada mes, està previst fer un encontra en un poble de la Serra, per parlar sobre aspectes de la pròpia problemàtica i realitat local, així com recollir opinions i propostes dels assistents. Tal i com va aportar el president de Tramuntana XXI, l’ecòleg Antoni Martínez Taberner, a la presentació de Raixa, “voldríem que la Serra pogués mantenir els valors que ,la feren un lloc per a la reflexió i per a l’autorealització. Voldríem , sobretot, que la Serra fos pels qui l’han feta i la mantenen amb la feina, i pels qui l’han valorada, artistes, poetes, trescadors o, senzillament, persones sensibles que se l’estimen”.

El programa de Tramunana XXI, demà a Pollença, començarà a les 10 hores, a la Cooperativa Pagesa, on el president, Martí Solivelles, explicarà el funcionament d’aquesta entitat que fa dècades va posar crear el segell de qualitat Mè pollencí.

A les 11’15 hores, al Club Pollença, l’escriptor Miquel Rayó serà l’encarregat de presentar Tramuntana XXI, i a les 11’30 hores, el batle March pronunciarà la conferència “De la utopia ecologista a la gestió municipal”. A continuació, s’obrirà un col·loqui sobre el tema a fi de donar veu als reunits a l’encontre de Pollença. A les 13 hores, es tancarà el debat i el professor Albert Catalan farà una síntesi de les principals aportacions que haurà donat de si la jornada de demà a Pollença. A les 13’30 hores, se servirà un dinar al mateix Club Pollença.

PUBLICITAT

Per assistir a l’encontre de Tramuntana XXI a Pollença, és imprescindible confirmar l’assistència a través del correu electrònic info@tramuntana.com, tot indicant si quedaran a dinar o no.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT