DEMÀ PRESENTEN EL CALENDARI “POLLENÇA EN SALAT” A L’AVPP

178

El calendari de 2020 que editen conjuntament l’Associació de Veïns del Port de Pollença (AVPP) i PUNT iNFORMATIU, es presentarà en el transcurs de la Festa de Nadal que, anualment, organitza l’AVPP. Això serà demà, divendres 20 de desembre, a les 20’30 hores, al Local Social de l’AVPP. Aquest és un acte exclusiu per a socis de l’AVVP, durant el qual la directiva felicita les festes amb una copa de cava i el sorteig de lots nadalencs entre els socis assistents.

Els socis que no puguin assistir a l’acte podran recollir el calendari “Pollença en salat” a l’oficina de l’AVPP de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores.

El calendari de 2020 duu per títol “Pollença en salat” i inclou un receptari de 12 plats de la gastronomia pollencina més tradicional, cuinats per Catalina Palou, Margalida Martorell o Eva Cerdà, amb les corresponents fotografies. La relació de receptes és llom amb col (gener), pastanagues ofegades (febrer), greixera d’ous (març), rostit humit (abril), panades (maig), arròs amb camallot (juny), tombet (juliol), escabetx (agost), frit de picornells (setembre), molls amb salsa de cafè (octubre), conill amb ceba (novembre) i bullit compost (desembre). Dotze receptes vinculades amb els productes de cada temporada o amb les festes tradicionals d’aquell moment de l’any, des dels plats més senzills fins alguns dels més elaborats de la gastronomia pollencina que comparteix, amb gran mesura, la riquesa culinària d’una illa com Mallorca en què la imaginació i l’elaboració ha suplantat la manca d’ingredients potents.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT