DEMÀ, 24 DE FEBRER, PODEU DONAR SANG A POLLENÇA

415

Ara mateix acabam de tancar l’edició de paper de PUNT iNFORMATIU, la que a partir de demà trobareu a casa o als punts de venda habitual. Entre altres notícies, comunicam que dia 24 de març, de 17 a 21 hores al Centre Sanitari de Pollença, al carrer Bisbe Desbach, tothom qui vulgui donar sang, ho pot fer, perquè, des del al Banc de Sang de les Balears, es desplaçaran fins aquí per facilitar la tasca als donants.
El lema de les campanyes de donació de sang de 2016 és “Una donació, tres vides” i la intenció és incidir en la importància de donar sang, un gest que significa ben poc per al donant, que fàcilment es rescupera, i és vital per al receptor.
Els requisits bàsics per donar sang són tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos, tenir bona salut i anar-hi havent menjat, però amb la digestió feta. A més a més, els donants no han de prendre medicament a l’hora de fer la donació.
En cada donació de sang s’extreuen 450 cc de sang i el donant és sotmès a un reconeixement mèdic a fi de descartar possibles complicacions durant la donació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT