DEL VENT AL FOC, CRÒNICA FOTOGRÀFICA D’ANIT PASSADA

694
El vent ha ocasionat danys materials en alguns vehicles. Foto: Joan Rotger Buades.

Al vent de mestral que ha bufat de valent durant més de 12 hores, s’hi va afegir l’incendi a l’Albufera que, encara que lluny de Pollença, es deixaven veure dins la fosca nit.

Al municipi de Pollença, tot i les intenses ràfegues de vent que han bufat durant les darreres hores amb intensitat sobretot a la costa, no han ocasionat grans desperfectes. Això no obstant, sí que han caigut branques i arbres a diferents indrets com ara Ternelles, Sant Vicenç, el Moll i Pollença. En alguns casos les branques caigudes, obstaculitzaven el pas del vehicles per la qual cosa ha estat necessària la intervenció de voluntaris de Protecció Civil, agents de la Policia Local i efectius dels Bombers de Mallorca per retirar els objectes i restablir el pas.

El vent ha tomat arbres i branques que, en alguns casos, han obstaculitzat el pas. Foto: Policia Local de Pollença.
En alguns indrets, les branques caigudes deixaven pas als camins rurals del municipi. Foto: Policia Local.
Alguns quioscos han patit desperfectes materials per l’efecte de la ventada al Port. Foto: Norma Mario.
Després d’una nit ventosa, part del mobiliari urbà està pel terra a la platja del Moll. Foto: Norma Mario.
El vent ha granat les fulles al Port de Pollença. Foto: Norma Mario.

L’incendi a l’Albufera des de Pollença

Ahir capvespre, cap allà les 18 hores, al camí de l’Amarador de l’Albufera, entre Muro i can Picafort, es va declarar un incendi que, a hores d’ara, continua cremant. Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
El fort vent dificulta les tasques d’extinció, a l’hora que les flames s’extenen per l’Albufera, on s’han creamat 280 hectàrees de càrritx i canyes. Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
La resplendor del foc a l’Albufera es veia així des del Moll aquesta nit passada. Foto: Joan Ramon Bosch Cerdà.
Aquest matí, l’hidroavió apagafocs s’ha afegit a l’operatiu que treballa en l’incendi de l’Albufera. Aquí se’l pot veure en el moment en què surt de la Base del Moll cap a l’Albufera. Des que es va declarar l’incendi, participen en les tasques d’extinció 45 brigadistes i 15 efectius de l’Ibanat, així com una vintena de bombers del Consell de Mallorca procedents dels parcs d’Alcúdia i d’Inca.
Foto: Joana Ma. Rubert March.
El departament d’Emergències del Govern de les illes Balears va desallotjar tres habitatges propers a l’incendi que, a hores d’ara, ha passat de nivell 2 a nivell 1, ja que no hi ha perill ni per a persones ni per a béns.
Foto: Justyna Owczarska.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT