DEL NAUFRAGI GREC AL FOTOPERIODISTA CENTELLES

111

Avui, divendres 28 d’agost, l’activitat cultural al municipi de Pollença es concentra en dos actes: Naufragi Grec d’una Nit d’Estiu i la conferència “Aproximació a l’obra d’Agustí Centelles” que impartirà la historiadora de l’Art, Maria Fernanda Vanrell.

Tal i com es va informar fa uns dies, Naufragi Grec d’una Nit d’Estiu es trasllada al Claustre de Sant Domingo per raons de seguretat sanitària. Començarà a les 19 hores i l’accés al Claustre serà lliure i gratuït, però es demanarà un telèfon de contacte a totes les persones que entrin en previsió que s’hagi de fer un hipotètic rastreig.

A les 19’20 hores, Júlia Albertí i Lucía Bauçà inauguraran l’horabaixa amb l’espectacle de dansa titulat “Afrodita”.

Després d’aquesta obertura, Maria Antònia Mulet representarà Cal·lipatira, una mare a Olímpia de Joana Maria Noguera i, acte seguit, s’obrirà un col·loqui amb el públic.

PUBLICITAT

A les 20’30 hores, Caterina Tugores oferirà un espectacle de dansa i poesia titulat “Himne a Athenea” amb el qual es posarà punt i final a una Naugrafi Grec d’una Nit d’Estiu en què les dones seran protagonistes exclusives.

Centelles, un gran fotoperiodista

Avui, divendres 28 d’agost, a les 20’30 hores, al Terrat del Club Pollença, la historiadora de l’Art, Maria Fernanda Vanrell, oferirà una conferència titulada “Aproximació a l’obra d’Agustí Centelles”.

La professora Vanrell parlarà sobre Agustí Centelles, una figura important dle fotoperiodisme i de la fotografia espanyola del segle XX. Se centrarà en la sea manera de treballar, així com també comentarà algunes de les fotografies que es poden veure a l’espai la Quadra del Club, on dia 1 d’agost i dins el marc de les festes de la Patrona, es va inaugurar l’exposició “Positius d’època 1934-1939” d’Agustí Centelles. Aquesta mostra es podrà visitar fins al 20 de setembre.

Finalment, Vanrell abordarà qüestions relacionades amb l’arxiu Centelles i farà unes breus conclusions sobre Agustí Centelles i la seva obra.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT