DEL CEL A POLLENÇA: CLASSIFICACIONS DE LA CURSA DELS 5.000

1322
Joan Ramon va ser el tercer pollencí en traspassar la línia de meta de la 5.000 skyrunning. Foto Fernando Perianes.
Joan Ramon i Llorenç Vila, tercer i quart pollencins en traspassar la línia de meta de la 5.000 skyrunning. Foto Fernando Perianes.

Els corredors pollencins s’han dividit aquest cap de setmana en dues curses, la Half Menorca Triatló i la 5.000 Skyrunning, una superprova que va acabar a Pollença, després que els atletes recorreguessin alguns dels cims més alts de la Serra de Tramuntana.
De moment, PUNT iNFORMATIU ha tengut accés a les classificacions d’aquesta supercursa que va dur els corredors del cel a Pollença. Una cursa que se celebrà el passat dissabte 20 de febrer i de la qual els tres primers classificats de la general foren:
1r. Andrés Callejón, de la categoria M40
2n. Toni Coll, de la categoria M30
3r. Pau Bestard, de la categoria M30
Pel que fa als tres primers pollencins que traspassaren la línia de meta, aquests foren:
1r. (i 5è. de la general) Pau Fernandes, de la categoria M40 idel Club Esportiu Garden Hotels
2n. (i 10è. de la general) Pep Frontera, de la categoria M40 i de la Secció de Muntanya
3r. (i 26è. de la general) Joan Ramon, de la categoria M30 i del Club Món d’Aventura
4t. (i 27è. de la general) Llorenç Vila Cladera, de la categoria M30 i de la Secció de Muntanya.

Pel que fa a les fèmines, les tres primeres classificades de la general varen ser:
1a. Eva Ma. Moreda, de la categoria F30
2a. Angie Rigo, de la categoria F40
3a. Cati Lladó, de la categoria F40

Per acabar, cal apuntar que la corredora del Club Món Aventura de la categoria F40, Bernie O’Donovan, fou la primera pollencina en atravessar la línia de meta i que la corredora de la Secció de Muntanya, també de la categoria F40, Maria Rotger, fou la segona pollencina. A la general, O’Donovan acabà en el lloc 42 i Rotger, en el 93.

La prova, no exempta de polèmica per mor d'un traçat inicial poc respectuós amb el medi ambient, es celebrar després d'elimiar el Massanella i ses Corasses de l'itinerari, a canvi d'obtenir el vist i plau de la direcció general d'Espais Naturals i Biodiversitat de la conselleria de Medi Ambient.
Aquest és el recorregut que feren els participants a la 5.000 skyrunning, una cursa que va partir des del Barranc de Biniaraix, pujaren als Cornadors i l’Ofre, que acabà amb la pujada i baixada del puig Tomir.
La prova, no exempta de polèmica per mor d’un traçat inicial poc respectuós amb el medi ambient, es celebrar després d’elimiar el Massanella i ses Corasses de l’itinerari, a canvi d’obtenir el vist i plau de la direcció general d’Espais Naturals i Biodiversitat de la conselleria de Medi Ambient.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT