DECLARAT UN INCENDI AL PASSEIG ANGLADA CAMARASA DEL PORT DE POLLENÇA

2013

Fa pocs minuts, a les 10,15 hores, s’ha declarat un incendi a la cuina d’un restaurant xinès del Passeig Anglada Camarasa del Port de Pollença. A hores d’ara, es pot dir que les flames no s’han escampat més enllà de l’obrador i que no hi ha ferits. Tot i amb això, se segueix el protocol en cas d’incendi dins un nucli urbà.

Des del primer moment, els agents de la Policia Local de Pollença han estat al lloc dels fets, avisant els efectius pertinents i regulant el trànsit en aquella zona. Fa pocs minuts que han fet acte de presència dos camions dels Bombers del Consell de Mallorca que han arribat procedents del parc d’Alcúdia.

(ACTUALITZACIÓ) Devers les 11,30 hores el foc s’ha donat per controlat. Tot i l’alarma generada al principi a causa de la columna de fum, les flames només han afectat la cuina i al terrat de damunt, ja que han pujat per l’extractor. Sembla que el foc a començat mentre estaven cuinant a la planxa del restaurant. Tot i que alguns dels treballadors han estat atesos a l’ambulància no hi ha hagut cap ferit ni intoxicat.

PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT