DE CAN MOIXET A L’HOTEL FORMENTOR

701

L’expressió “Feim un cafè?” vol dir moltes més coses que tenc ganes de beure una escudelleta de la fosca i aromàtica infusió dels fruits seleccionats i torrats de l’arbre del cafè. Va molt més enllà i així ho retrata el curtmetratge enregistrat a can Moixet “Feim un cafè?“. Per tant, val més que ho vegeu amb els vostres propis ulls. Què us he de contar?

Enregistrat a can Moixet, un dels cafès més emblemàtics de Pollença i el que conserva l’estètica de cafè tradicional, el curtmetratge es va presentar dissabte passat, a la plaça Vella, en el transcurs d’una vetlada que conduí la periodista pollencina Neus Albis.


Produït per la productora vivirdelcuento comunicació; dirigit pel director de cinema mallorquí Ernest Riera; i protagonitzat per Rafel Ramis. Feïm un cafè és un homenatge a bars i restauradors, així com també a la quotidianitat.

Formentor, el mar de las palabras

Avui, dissabte 1 d’agost, a les 20’30 hores, al Museu de Mallorca (carrer de la Portella, 5. Palma) s’estrena el documental Formentor, el mar de las palabras dirigit per José Luís López-Linares i produït per Morena Films.

PUBLICITAT

El documental tal i com es va avançar fa unes setmanes, tracta sobre l’emblemàtic hotel pollencí amb el món de la cultura, repassant la història d’un indret que va ser refugi de reconeguts artistes durant el passat segle XX.

Després de l’estrena avui en el marc de l’Atlántida Film Fest, Formentor, el mar de las palabras estarà disponible a la plataforma online Filmin.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT