DAVID FRAY, INTERPRETA LES VARIACONS GOLDBERG DE J.S. BACH

163
El pianista David Fray.

Avui, dissabte 15 d’agost, a les 22 hores, al Claustre del Convent de Sant Domingo, el pianista David Fray oferirà el tercer concert de la temporada del Festival, un recital de piano amb les Variacions Goldberg, BWV 988 de J. S. Bach com a protagonistes. Aquest repertori substitueix a l’anunciat inicialment format per obres de Mozart i Schuberg.

Les variacions reben aquest nom per Johann Gottlieb Goldberg, un clavicordista alumne de Bach i músic de la cort del compte Kaiserling. Bach va escriure aquestes partitures perquè Goldberg entretingués el compte durant les seues nits d’insomni. 

El que lliga totes les parts d’aquesta obra no és la melodia, que és molt variada, sinó la base harmònica que és el fil conductor de totes les variacions.

Amb aquest concert, el Festival de 2020 arriba a l’equador. Els propers concerts seran el dissabte 22 d’agost a les 22 hores, al mateix Claustre de Sant Domingo, la soprano Valentina Nafornita i el pianista Yoan Héreau oferiran un recital d’àries d’òperes i qualque fragment de sarsuela.

PUBLICITAT

I el dissabte 29 d’agost, a les 22 hores, Il Giardino Armonico dirigits per Giovanni Antonini tancarà el Festival amb Venezia! Concert e sonate da camera. Entre els instruments d’època que els músics d’Il Giardino Armonico sonaran aquesta vetlada, cal destacar el clavicèmbal cedit per cortesia de la família Ignaczak.

Per comprar entrades, es pot fer bé a través de l’Oficina del Festival, a taquilla o bé online. De fet, per raons de seguretat sanitària, es recomana comprar-les per aquest canal.

El Festival garantirà les mesures de seguretat sanitària per evitar la propagació de la covid-19. De fet, l’ocupació del Claustre permetrà un aforament d’entre 330 i 350 persones en funció de la mida de l’escenari que, aquest 2020, és nou de trinca.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT