DARRERES SETMANES PER VISITAR LES “RAONS HUMANES” DE JOAN BENNÀSSAR AL CALVARI

230
Escultures de Joan Bennàssar a Lluc. Foto: Catalina Comas.

Després de desmuntar l’exposició de pintures a l’església del Roser amb motiu de la Fira, aquest 7 de gener de 2021, les escultures de l’artista pollencí, Joan Bennàssar, abandonaran l’escalonada del Calvari. Per tant, aquestes són les darreres setmanes per veure aquesta mostra de gran format que es va inaugurar en l’estiu.

Tal i com ja va anunciar l’artista al seu moment, aquestes “Raons humanes” es podran veure a altres municipis. Això no obstant, de moment, no ha trascendit a quins. Ara bé, la premsa autonòmica d’aquesta dies apuntava que, a Inca, es podran veure al Convent de Sant Bartomeu.

Raons humanes de Joan Bennàssar al Calvari.

Nadal a Lluc

Aquest dilluns 14 de desembre, una exposició de gran format amb escultures i quadres de Joan Bennàssar comença a prendre forma a Lluc. Es tracta de l’exposició “Refugis d’amor i d’oferiment” que es podrà visitar durant aquest Nadal a Lluc.

Foto: Catalina Comas.

La mostra es podrà veure a la plaça dels Pelegrins i a altres indrets de Lluc. La intenció és atreure el públic i convidar-lo a reflexionar sobre els valors humans; molt en la línia de l’exposició del Calvari de Pollença.

PUBLICITAT
Foto: Catalina Comas.

“Aquesta exposició al santuari és el germen d’una mostra més àmplia que anomenaré Camí de Lluc, amb obres exposades a totes les parades que hi ha al camí: Inca, Selva, Caimari i Escorca; per Nadal les famílies necessiten un lloc per poder visitar plegats i aquest és un espai ampli i l’aire lliure”, comentava Joan Bennàssar a la premsa autonòmica.

Foto: Catalina Comas.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT